Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οκκάς για αντι-Ιμπαγάσα στο Λιμάνι - Η κρυφή συνάντηση Ολυμπιακού με Αλεξανδρόπουλο και Μιτάι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-20 23:39:00

Οκκάς για αντι-Ιμπαγάσα στο Λιμάνι - Η κρυφή συνάντηση Ολυμπιακού με Αλεξανδρόπουλο και Μιτάι!

GOALάρες by Εvaggelistis
Οκκάς για αντι-Ιμπαγάσα στο Λιμάνι - Η κρυφή συνάντηση Ολυμπιακού με Αλεξανδρόπουλο και Μιτάι!

Γιατί έφυγε από του Ρέντη και πήγε στην ΑΕΚ ο Χριστοφιλόπουλος! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει την πρώτη μεγάλη αλλαγή στους Πειραιώτες μετά την έλευση του Μίτσελ, θυμίζει δύο άγνωστες ιστορίες από τις Ακαδημίες των Πειραιωτών και παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο για τον νεαρό στόπερ που έφυγε ως ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Πειραιά και υπέγραψε στην Ένωση για τη δεύτερη ομάδα.

Ολυμπιακός: Μετά την σημερινή έξαρση της "Μιτσελιάδας" στον Ολυμπιακό ο "Ευαγγελιστής" ασχολείται με πιο λάιτ θέματα, αν και το ένα από...καραμπόλα μπορεί τελικά να έχει σχέση με τον Ισπανό εν δυνάμει νέο κόουτς των Πρωταθλητών. 

Όσον αφορά στα άλλα δυο παρασκήνια αφορούν ισάριθμους ταλαντούχους νεαρούς στόπερ, με τον έναν (πρώην "ερυθρόλευκο") να καταλήγει στην ΑΕΚ αποτελώντας την τρίτη φετινή "δουλειά" της γερμανικής Rogon με τους "κιτρινόμαυρους".  Με την στήλη μέσω αυτών να θυμάται και τι είχε συμβεί ... το καλοκαίρι του 2020 με δυο άλλους νεαρούς άσους που πλησίασαν τότε στου Ρέντη και οι οποίοι τελικά αυτό το καλοκαίρι έκαναν σούπερ μεταγραφές.

1/ΟΚΚΑΣ - ΙΜΠΑΓΑΣΑ: από την Λευκωσία μας ήρθε η πληροφορία πως ο παλαίμαχος Κύπριος επιθετικός ετοιμάζεται να αποχωρήσει απο την Εθνική Ελπίδων της Κύπρου (U 23), για να αναλάβει την Ολυμπιακό Β!! Για την ακρίβεια πως ο Γιαννάκης Οκκάς είναι φαβορί για την θέση. Προπονητής στον τελευταίο είναι ο Άριελ Ιμπαγάσα, οπότε αν ισχύει κάτι τέτοιο, ο Αργεντινός κόουτς λογικά θα πάρει "μετάθεση" στην πρώτη ομάδα και στο τεχνικό τιμ, ως άμεσος συνεργάτης του Μίτσελ. Άλλωστε έχουν άριστη σχέση και αλληλοεκτίμηση από την προηγούμενη συνύπαρξή τους στους "ερυθρόλευκους". 

2/ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΛΟΓΕΡΌΠΟΥΛΟΣ:  και οι δυο ταλαντούχοι στόπερ "εφτασαν" στου Ρέντη το καλοκαίρι του 2020 αλλά πλέον ο πρώτος αποτελεί το πιο πρόσφατο απόκτημα της ΑΕΚ (στην ΑΕΚ Β θα παίζει) ενώ ο δεύτερος (με το μεγάλο fan club στην διεθνή πιάτσα σκάουτς) μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό (κι αυτός υπολογίζεται στον Ολυμπιακό Β). Και οι 2 ήταν στόπερ που άρεσαν στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Γιάννης Χριστοφιλόπουλος έφυγε πριν  2 χρόνια με μεταγραφή απο την Πανιώνιο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και την "σφραγίδα" του αμυντικού ταλέντου. Ως μέλος της U 19 των "ερυθρολεύκων" και γεννημένος το 2003, ο Μαρτίνς τον ξεχώρισε και μεσούσης εκείνης της σεζόν τον πήρε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Στάθηκε άτυχος τραυματίστηκε, στην θεση του ανέβηκε απο την Ακαδημία ο Αλέξης Καλογερόπουλος, ο οποίος μάλιστα στα πλέι οφ (2020-21) έκανε και τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα (σύμφωνα μάλιστα με τον μανατζερικό μύθο ο Καλογερόπουλος είχε γυαλίσει τότε στην Ρόμα, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ακολούθησε πρόταση απόκτησής του που απέρριψαν οι "ερυθρόλευκοι"). Τόσο ο Χριστοφιλόπουλος όσο και Καλογερόπουλος (απο τον Αστέρα Τρίπολης) ήταν δυο (ακόμη) έξυπνες μεταγραφικές κινήσεις ("κλοπές") του τότε Διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Αντώνη Πίκουλα. Μάλιστα πολύ λίγοι γνωρίζουν πως το ίδιο καλοκαίρι (του 2020) οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν πολύ κοντά τόσο στον Αλεξανδρόπουλο του Παναθηναϊκού (είχαν γίνει και δυο ραντεβού με την οικογένειά του), όσο και στον Μιτάι της ΑΕΚ (πριν υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "κιτρινόμαυρους"). Κατά σύμπτωση και οι δυο αυτό καλοκαίρι έφυγαν με super deals για Σπόρτινγκ και Λοκομοτίβ Μόσχας αντίστοιχα!!!

3/ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: την περσινή σεζόν πήρε ελάχιστες ευκαιρίες στον Ολυμπιακό Β απο τον κόουτς Ιμπαγάσα (μόλις 2) ενώ κατέγραψε και 14 συμμετοχές με την U19. Ήταν μια δύσκολη σεζόν για τον 19χρόνο γρήγορο στόπερ, σε μια ομάδα που είχε τον Μπαγκαλιάνη, είχε ενισχυθεί με τον Κινκούε απο την Ιντερ ενώ προωθήθηκε και ο (νεότερος) Κουτσίδης απο τις Σέρρες (τον πιστεύουν πάρα πολύ οι "ερυθρόλευκοι" υπεύθυνοι). Κάπως έτσι, λοιπόν, μέσα στον φετινό Ιούλιο ο 19χρονος στόπερ έμεινε  κοινή συναινέσει ελεύθερος, για να υπογράψει πριν από λίγες ημέρες 2ετες συμβόλαιο στην ΑΕΚ Β του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Πάντως ενδεικτικό του ταλέντου και της προοπτικής του νεαρού στόπερ είναι πως ανήκει στο Γραφείο της μεγάλης γερμανικής εταιρίας Rogon (και συγκεκριμενα στους U23 της Rogon). H τελευταία αυτό το καλοκαίρι ανανέωσε τον Κώστα Γαλανόπουλο και έφερε τον Μουκουντί στην ΑΕΚ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν χαμπαριάζει από βεντέτες ο Μίτσελ! Μεταγραφή 15 εκατ. - "Αδικία" σε Φορτούνη, φήμες για Βίκτορ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags