Facebook Pixel Γιώργος Αυτιάς: Φοβερές ατάκες Αυτιά για ΠΑΟΚ - "Πετιούνται λεφτά από το παράθυρο - Γιατί δεν έφεραν Πρίγιοβιτς;"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-21 19:05:00

Φοβερές ατάκες Αυτιά για ΠΑΟΚ - "Πετιούνται λεφτά από το παράθυρο - Γιατί δεν έφεραν Πρίγιοβιτς;"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Αυτιά για ΠΑΟΚ - "Πετιούνται λεφτά από το παράθυρο - Γιατί δεν έφεραν Πρίγιοβιτς;"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στην κατάσταση του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και τις μεταγραφές.

Γιώργος Αυτιάς: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος που αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ αλλά και στα οικονομικά μέτρα.

- Έχεις και αντιπάθειες Γιώργο επειδή εκδηλώνεσαι υπέρ του ΠΑΟΚ;

Προχθές ήμουν στην Γλυφάδα σε μία μεγάλη εκδήλωση. Δίπλα καθόταν δυο φίλοι ένας Ολυμπιακός και ένας Παναθηναϊκός. Τελείωνε το παιχνίδι στο Ηράκλειο, προηγούμασταν με 1-0 και λέω, το κλείνω το κινητό. ‘Έρχεται ένας φίλος μου και λέει, άνοιξε το κινητό. Και παθαίνω σοκ με την ισοφάριση. Είναι δυνατόν ποτέ να κρατάς έναν αγώνα με σκορ 1-0 και να δέχεσαι γκολ στο 113΄ Πρέπει να έχεις κάνει συμμαχία με ….. Θα μου πείς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα ρωτήσω ακόμη: Ο Νάσμπεργκ δεν άρχισε ακόμη. Ο Μορικέλι τον είδες; Δεν μου λες; Ο Κουαλιάτα τι κάνει; Ο Ρικάρντο που είναι; Από εκεί και πέρα, ο Ντάντας, δεν ξέρω, τα έχω χάσει. Εγώ ακόμη ζω, γιατί βάζω τους τελικούς Κυπέλλου που έχουμε κερδίσει σαν ΠΑΟΚ και τους απολαμβάνω. Η ομάδα θέλει παίκτες από το πάνω ράφι. Με την Λέφσκι πάθαμε... αναπνευστικό. 

Ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία φέτος να φύγουμε μπροστά. Τώρα θα παλεύουμε για να βγούμε τρίτοι ή τέταρτοι; Δίνονται πολλά λεφτά και πετιούνται από το παράθυρο. Δεν σου είπα τίποτα για τον τερματοφύλακα. Βέβαια έφαγε γκολ στα 39 δευτερόλεπτα με την Λέφσκι. Πίσω η άμυνα πρέπει να πάει καλά. Κάτι μου λείπει. Θέτω επίσης ένα ερώτημα. Είχαμε έναν γκολτζή που το έχωνε το γκολάκι. Αφού είχες τον Πρίγιοβιτς γιατί δεν τον έφερες πίσω; Στην μικρή περιοχή οι πέντε επαφές ήταν γκολ. Γιατί δεν τον πήρες πίσω αφού ο Πρίγιοβιτς γουστάρει τον ΠΑΟΚ ; Θέτω το ερώτημα σαν φίλαθλος. Ο Νάρεϊ είναι καλός, αλλά δεν είναι σέντερ φορ. Ο Ολιβέϊρα είναι καλός, αλλά μέχρι να γυρίσει την μέση του πάμε μέχρι την... Σύρο. Ο Τσιγγάρας γιατί έφυγε; Ο Κούτσιας θα ψηθεί πιο πολύ στον Βόλο και όχι στον ΠΑΟΚ, εάν έπαιζε για ένα ημίχρονο”;

Ο Αυτιάς μίλησε και για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την θέρμανση:Σήμερα ανακοινώθηκε η επιδότηση στο ρεύμα. 1,1 δις θα δώσει μόνο τον Σεπτέμβριο η Κυβέρνηση. Όλα τα παίρνει το ρεύμα. Είναι μία τρέλα αυτή την στιγμή. Η συνέχιση του πολέμου δημιουργεί δυσκολίες μεγάλες. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να πάνε σε αυξήσεις μισθών και συντάξεων.

Η υπόθεση του κόσμου είναι το τρίπτυχο ρεύμα, πετρέλαιο, σούπερ μάρκετ. Αυτά είναι τα πιο δύσκολα. Θα δώσει την αύξηση στις συντάξεις, καταργείται για όλους τους Έλληνες η έκτακτη εισφορά. Οι οδηγοί ταξί πλήρωναν φόρο 22% και τώρα έπεσε στο 9%. Πολλά άλλαξαν για τον ιδιωτικό τομέα.

Όποιος βάλει πετρέλαιο θα είναι μια χαρά. Θα επιδοτηθεί τα διπλάσια για το πετρέλαιο. Υπάρχει δείκτης που αυξάνει την επιδότηση. Δίνει διπλάσιο επίδομα θέρμανσης, ανεβάζει έως 468 ευρώ στην μεγαβατώρα. Στα αυτοκίνητα δίνει 25 λεπτά. Όλα τα λεφτά και ότι περίσσεψε από τον τουρισμό θα δοθούν. Για αυτά που λέει ο Τσίπρας αλλά κάποιος οικονομολόγος πρέπει να τον διορθώσει. Αυτά τα χρήματα δίνονται από το πλεόνασμα που έχει η Ελλάδα. Η πρώτη ύλη έχει πάρει 47% αύξηση στην Γερμανία, στην χονδρική. Ακόμη και η Γερμανία κλείνει επιχειρήσεις. Επιδοτεί επιχειρήσεις για να μην κλείσουν.

Έρχονται στιγμές που στεναχωριέμαι με αυτά που γίνονται στον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολα τα οικονομικά. Θα ευχηθώ κάθε επιτυχία στον Άρη αλλά και σε όλες τις ομάδες. Αγαπάω τον Άρη αλλά παντρεύομαι τον ΠΑΟΚ”, είπε ο Γιώργος Αυτίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags