Facebook Pixel Γιάννης Μαντζουράκης: Απίθανες ατάκες Μαντζουράκη - Ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο - Τι είπε για Πάρντιου, Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-22 13:58:00

Απίθανες ατάκες Μαντζουράκη - Ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο - Τι είπε για Πάρντιου, Λουτσέσκου

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες Μαντζουράκη - Ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο - Τι είπε για Πάρντιου, Λουτσέσκου

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο έμπειρος τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, αλλά και για την γνώμη του για τους προπονητές ΠΑΟΚ και Άρη.

Γιάννης Μαντζουράκης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ‘’Τρίτο Ημίχρονο’’ φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος ανέλυσε όσα έχει δει τις πρώτες πέντε αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα της Super League 1. 

«Μετά από πέντε αγωνιστικές έχουμε ένα καλό δείγμα για το τι θα δούμε στη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Θα έχει ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα τερματίσει στο τέλος στην κορυφή. Δεν μπορούμε να χρίσουμε κανέναν φαβορί για τον τίτλο. 

Παρότι ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει μια ομάδα οργανωμένη και έχει σχεδόν τον ίδιο κορμό με πέρυσι ακόμα δεν μπορούμε ακόμα να βγάλουμε συμπεράσματα. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πλάνο που το στηρίζει, έχει το ρυθμό, αλλά να επισημάνουμε ότι έχει δώσει τα τέσσερα από τα πέντε ματς στην έδρα του.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός είναι τελείως διαφορετικός. Είναι θετική από τη μία η έλευση του Μίτσελ επειδή γνωρίζει τον χώρο, αλλά η ίδια η διοίκηση ξέρει αν είναι ο κατάλληλος προπονητής αυτή τη στιγμή για την ομάδα. 

Ο Κορμπεράν κάθε εβδομάδα έβλεπε και δύο παίκτες καινούργιους. Ο Ολυμπιακός έχει 40 παίκτες. Πρέπει να κάνει δύο τμήματα γιατί δεν γίνεται να προπονηθούν όλοι αυτοί μαζί. Πρέπει να χτίζεις σιγά σιγά και να μην αλλάζεις τελείως. Πλεονέκτημα για έναν προπονητή είναι να γνωρίζει το υλικό του. Αυτό ισχύει και με τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Είναι πιο εύκολα να μελετήσεις 5-6 καινούργιους παίκτες όταν έχεις σε μεγάλο ποσοστό το ίδιο ρόστερ».

Για την έλευση Πάρντιου στον Άρη:

«Δεν θα κάνει τις κινήσεις που έκανε ο προηγούμενος. Θα πάει σιγά σιγά και θα μελετήσει την ομάδα και η διακοπή του Πρωταθλήματος τον βοηθάει ώστε να παρουσιάσει και κάτι καλύτερο στη συνέχεια», είπε ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags