Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - Τσέκα: Τον ήθελαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, αλλά τελικά επέλεξε τη Γαλλία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-22 12:51:00

Τον ήθελαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, αλλά τελικά επέλεξε τη Γαλλία!

Sportdog Team
Τον ήθελαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, αλλά τελικά επέλεξε τη Γαλλία!

Ο Πορτογάλος χαφ που απασχόλησε Πράσινους και Ερυθρόλευκους στη μεταγραφική περιόδου του καλοκαιριού, τελικά επέλεξε να συνεχίσει στη Γαλλία την καριέρα του. Με ποια ομάδα υπέγραψε.

Το όνομα του Τσέκα "έπαιξε" αρκετά το φετινό καλοκαίρι για Παναθηναϊκό αρχικά και Ολυμπιακό κατόπιν, ωστόσο για κανέναν από τους δύο "αιώνιους" δεν προχώρησε τελικά η περίπτωσή του.

Ο βασικός λόγος που ούτε οι Πράσινοι ούτε οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το επόμενο βήμα για τον Πορτογάλο, είχε να κάνει με την ανετοιμότητά του. Μιλάμε άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή ελεύθερο και χωρίς προπόνηση από τον Ιούνιο, όταν και τελείωσε το συμβόλαιό του με τη Λιλ. Άρα, ο χρόνος που θα χρειαζόταν για να καταστεί απόλυτα έτοιμος θα ήταν πολύς.

Παρ' όλα αυτά, ο Τσέκα έχει καλό όνομα στο εξωτερικό και ειδικά στη Γαλλία, κάτι που αποδείχθηκε απτά στην πράξη. Ο 27χρονος Πορτογάλος με χρηματιστηριακή αξία 9 εκατ. ευρώ έδωσε λοιπόν τα χέρια και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Ρεν, συνεχίζοντας έτσι την καριέρα του στη Ligue 1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags