Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Αποκάλυψη Μαρτίνς: "Θα γυρνούσα στην Πορτογαλία μόνο για..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-22 16:54:00

Αποκάλυψη Μαρτίνς: "Θα γυρνούσα στην Πορτογαλία μόνο για..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μαρτίνς: "Θα γυρνούσα στην Πορτογαλία μόνο για..."

Ενδιαφέροντα πράγματα για την αποχή του από τους πάγκους και τα σχέδιά του για το άμεσο μέλλον, αποκάλυψε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Στο Συνέδριο Παγκόσμιου Σκάουτινγκ εδωσε το "παρών" ο Πέδρο Μαρτίνς, ως ένας από τους ομιλητές σχετικά με το χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών και πώς αυτός μοιράζεται στις ομάδες.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για το πως βιώνει το διάστημα αυτό που βρίσκεται μακριά από τους πάγκους, με τον Πορτογάλο τεχνικό να απαντά:

"Ήταν δύσκολο. Τη στιγμή που έφυγα ήταν σημαντικό να ανακάμψω, γιατί για πέντε ή έξι χρόνια δεν έκανα ουσιαστικά διακοπές.

Ήταν σημαντικό να ανακτήσω δυνάμεις. Τώρα αρχίζει να μου λείπει, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ζω έντονα το ποδόσφαιρο. Ακόμα και για την καθημερινότητά μου, είναι απολύτως σημαντικό και ζωτικής σημασίας.

Είμαι ένας προπονητής που πάει σύμφωνα με το πλάνο. Αυτή τη στιγμή έχω τεράστιες φιλοδοξίες και πιθανότατα στην Πορτογαλία αυτή τη στιγμή οι ομάδες δεν μπορούν να μου το προσφέρουν αυτό, εκτός των μεγάλων ομάδων".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags