Facebook Pixel Μίτσελ: Φοβερές ατάκες Μίτσελ με το... καλημέρα - Αυτό το πρόβλημα του Ολυμπιακού - "Έχει συμβεί και στη Ρεάλ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-22 18:31:00

Φορτσάτος Μίτσελ με το... καλημέρα - Αυτό το πρόβλημα του Ολυμπιακού - "Έχει συμβεί και στη Ρεάλ"

Sportdog Team
Φορτσάτος Μίτσελ με το... καλημέρα - Αυτό το πρόβλημα του Ολυμπιακού - "Έχει συμβεί και στη Ρεάλ"

Ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρολεύκων μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του όπου και αναφέρθηκε στην δεύτερη παρουσία του στους Πειραιώτες.

Μίτσελ: Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας έκανε ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, όπου μίλησε για τη δεύτερη θητεία του στους Ερυθρόλευκους, στα προβλήματα που διέκρινε, ενώ τα παρομοίασε και με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είναι πολύ καλός ο Ολυμπιακός στα χαρτιά, με τη διαφορά ότι ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν. Έχει κρίση ταυτότητας. Κάποιες φορές έχει συμβεί και στη Ρεάλ Μαδρίτης, να έρχονται σπουδαίοι παίκτες από άλλες ομάδες και να μην μπορούν να διαχειριστούν την πίεση. Κι εδώ επίσης υπάρχει πίεση.

Στον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις καλά στην Ευρώπη. Εμείς τότε (σ.σ. μιλάει για την πρώτη του θητεία) είχαμε εφτά παιχνίδια στο γήπεδο μας χωρίς ήττα στο Champions League. Σε εκείνα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είχαμε κάθε φορά 32.000 κόσμο να φωνάζουν δύο ώρες πριν από κάθε παιχνίδι.

Ο κόσμος εδώ δίνει μεγάλη προσοχή σε παίκτες, τύπου Μαρσέλο. Είναι πολύ ταπεινό παιδί. Τον βλέπουν σαν αστέρι, όμως ο Μαρσέλο παρότι έχει κερδίσει όλα αυτά που έχει κερδίσει, συμπεριφέρεται με απόλυτη φυσικότητα, ταπεινότητα και σεβασμό για τον τόπο στον οποίο έφτασε», είπε ο Μίτσελ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags