Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης: Μεγάλη ήττα Σαββίδη - Χάθηκε ο βασικός στόχος του
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-23 00:05:00

"Χάνει" το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ο Σαββίδης

Sportdog Team
"Χάνει" το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ο Σαββίδης

Πρόβλημα για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ που παρά το γεγονός πως είχε θέσει ένα πολύ μεγάλο στόχο δεν κατάφερε να τον πραγματοποιήσει κάτι που σίγουρα θα κοστίσει.

Ιβάν Σαββίδης: Δύο δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (Ο.Λ.Α. Α.Ε.), παρέλαβε την Πέμπτη το ΤΑΙΠΕΔ, με τον Ιβάν Σαββίδη να μένει εκτός συνέχειας..

Η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών, σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης υποβολής προσφορών, θα εκκινήσει άμεσα. Οι οικονομικές προσφορές των επενδυτών που πληρούν τους όρους του διαγωνισμού θα αποσφραγιστούν σε επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Προσφορές υπέβαλαν τα εξής επενδυτικά σχήματα (με αλφαβητική σειρά):

Η κοινοπραξία INTERNATIONAL PORT INVESTMENTS ALEXANDROUPOLIS, η οποία απαρτίζεται από τις εταιρείες BLACK SUMMIT FINANCIAL GROUP - EUROPORTS-EFA GROUP και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Η LIBERTY PORT HOLDINGS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (θυγατρική QUINTANA INFRASTRUCTURE & DEVELOPMENT).

Κοντά στα σύνορα με Βουλγαρία και Τουρκία, με σιδηροδρομικές συνδέσεις και μια πλωτή μονάδα επαναεριοποίησης φυσικού αερίου, η Αλεξανδρούπολη έχει δυνατότητες να μετατραπεί σε κόμβο μεταφορών και ενέργειας για την κεντρική Ευρώπη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags