Facebook Pixel Ντομινίκ Κοτάρσκι: Ατάκες... φωτιά από Κοτάρσκι για ΠΑΟΚ - Για αυτό ήρθε στην Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-23 13:40:00

Ατάκες... φωτιά από Κοτάρσκι για ΠΑΟΚ - Για αυτό ήρθε στην Τούμπα!

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Κοτάρσκι για ΠΑΟΚ - Για αυτό ήρθε στην Τούμπα!

Μεγάλη συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του έδωσε ο Κροάτης τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα αλλά και στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να γίνει κάτοικος Τούμπας.

Ντομινίκ Κοτάρσκι: Για την ζωή του στην Θεσσαλονίκη, την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το πρωτάθλημα μίλησε ο Κροάτης τερματοφύλακας στο sportske.jutarnji.hr τονίζοντας ότι η ομάδα έχει ανανεωθεί και χρειάζεται χρόνο ενώ αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τη Λέφσκι και την... τρέλα του κόσμου.

Ο νεαρός τερματοφύλακας εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πόλη και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα κλαμπ: « Στον ΠΑΟΚ τα κατάφερα καλά, είμαι ικανοποιημένος. Στην πραγματικότητα, ίσως είναι καλύτερα να πω ότι απολαμβάνω τη Θεσσαλονίκη, η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα για να ζεις, η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη, τα κλαμπ είναι υπέροχα. Όλα είναι πραγματικά για πέντε!». 

Ακόμη αναφέρθηκε στις συνεχείς παρουσίες του: «Είναι  σημαντικό για την ποδοσφαιρική μου καριέρα ότι είμαι βασικός. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε θετικό ρυθμό». 

Ερωτηθείς για τις φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό τώρα, γιατί έχουν παιχτεί μόνο πέντε γύροι, η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Φυσικά, οι μεγάλοι οπαδοί μας θέλουν σίγουρα σπουδαία πράγματα από εμάς, ελπίζουν σε νίκες, επιτυχίες. Είναι φυσιολογικό ο ΠΑΟΚ να έχει φιλοδοξίες. Τέλος, δεν θα πήγαινα Θεσσαλονίκη αν ο σύλλογος δεν είχε φιλοδοξίες. Θέλω να παλέψω για τρόπαια. Αλλά να τονίσω ότι αυτή τη σεζόν ο σύλλογος μου αποφάσισε να δημιουργήσει και να συγκεντρώσει μια ομάδα. Έχουμε, θα έλεγε κανείς, μια αρκετά νέα ομάδα, με πολλούς νεαρούς παίκτες. Η ομάδα είναι πραγματικά ανανεωμένη. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να «κάνουμε κλικ» όλοι μαζί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τη Λέφσκι: «Αυτός ο υποβιβασμός μας συνέβη στο δρόμο για το Conference League. Ήταν πολύ μεγάλο σοκ για εμάς, δεν το περιμέναμε. Αλλά αυτός ο υποβιβασμός συνέβη ακριβώς λόγω αυτού που μιλούσα. Είμαστε νέα ομάδα, δεν έχουμε προπονηθεί ακόμα, οπότε αυτό φάνηκε σε αυτά τα δύο παιχνίδια με τους Βούλγαρους. Ήταν αρκετά οδυνηρό, αλλά κρατούσαμε το κεφάλι ψηλά, δεν βυθιστήκαμε, συνεχίσαμε, μαζευτήκαμε... Συμφωνήσαμε να το σκεφτούμε περισσότερο, να παίξουμε ένα παιχνίδι τη φορά, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε βαθμούς. Και εδώ είμαστε αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση. Όλοι πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι για σπουδαία πράγματα γιατί είμαστε ποιοτικοί. Όμως ο χρόνος θα τα δείξει όλα. Δεν θα ήθελα να κάνω προβλέψεις στην αρχή της σεζόν, αλλά, ναι, έχουμε φιλοδοξίες» 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στους φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι τρέλα στην κερκίδα. Είναι δύσκολο ακόμη και να το περιγράψω. Πρέπει να το ζήσεις, να νιώσεις την ατμόσφαιρα, η οποία είναι υπέροχη. Ήξερα πριν έρθω στον ΠΑΟΚ τι είδους παθιασμένους οπαδούς έχει αυτός ο σύλλογος, τι είδους υποστήριξη παρέχει, αλλά είναι διαφορετικό όταν έρχεσαι στον τόπο και το ζεις. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, είναι χαρά να παίζεις μπροστά σε τέτοιους οπαδούς όπως ο δικός μας. Έκανα μια σπουδαία κίνηση πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ. Ακριβώς σε όλα τα κομμάτια, και φυσικά το πιο σημαντικό είναι ότι υπερασπίζομαι συνεχώς. Ήταν ένα μεγάλο βήμα μπροστά για μένα. Σε σύγκριση με την Γκόριτσα, είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τα πάνω. Πιστεύω στον εαυτό μου, έχω εμπιστοσύνη, είμαι χαρούμενος», είπε Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags