Facebook Pixel Στράτος Γιδόπουλος για OPAP Arena: "Η διοίκηση μας αγνοεί" - "Μετριότητα ο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟ για τίτλο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-23 18:50:00

Γιδόπουλος για OPAP Arena: "Η διοίκηση μας αγνοεί" - "Μετριότητα ο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟ για τίτλο"

Sportdog Team
Γιδόπουλος για OPAP Arena: "Η διοίκηση μας αγνοεί" - "Μετριότητα ο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟ για τίτλο"

Το παράπονό του από την "κιτρινόμαυρη" διοίκηση για το νέο γήπεδο και οι προβλέψεις του για τη μάχη του Πρωταθλήματος.

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, τη μάχη του τίτλου και την κίνηση Αλμέιδα μίλησε ο Στράτος Γιδόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Είμαστε αποδοπομπαίοι τράγοι οι παλιοί. Δεν δείχνει καμία διάθεση η νυν διοίκηση, βλέπει το θέμα εμπορικά και μας αγνοεί. Συγχαρητήρια όμως θα της δώσω για το μεγαλοπρεπές στάδιο που έχει φτιάξει. Μας έχουν διαγράψει. Μια φορά τόσα χρόνια δεν μας έχουν κάνει μια τιμητική πρόταση. Δεν παραπονιέμαι, πάω με εισιτήριο στο γήπεδο. Θα πάω να πάρω εισιτήριο και θα πάω να κάτσω μαζί με τους φιλάθλους. Το νέο γήπεδο σημαίνει ότι είναι το νέο μας σπίτι και θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει σαν τη Φιλαδέλφεια και θα τρομάζει τους φιλάθλους».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Είχα πει από την αρχή ότι θα το διεκδικήσουν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σταθερή μετριότητα γιατί δεν μπορεί να ανέβει πάνω από το 6 με άριστα το 10. Ακολουθεί ένα δρόμο μετριότητας και θα κάνει σκέψεις για του χρόνου. Ο Παναθηναικός έχει μια σταθερή πορεία. Ο Ολυμπιακός από πέρυσι έχει πτωτική πορεία αλλά με τον Μίτσελ θα αλλάξουν άρδην τα πράγματα. Θα μπει και αυτός στο κόλπο».

Για την ΑΕΚ: «Είμαστε σε μια νέα περίοδο με έναν προπονητή φιλόδοξο και δουλευταρά. Μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα».

Για την ενέργεια του Αλμέιδα στο Αγρίνιο: «Απαράδεκτο αν το έκανε. Δεν το είδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γενναία αύξηση για Μανωλά, θετικός και ο Σωκράτης - "Κατηγορούν" τον Βόλο για Φαν Βεερτ στην ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags