Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Φοβούνται Ολυμπιακό για Αουγκούστο λόγω... Μαρσέλο-Μαρινάκη - "Χρυσό" από Σαββίδη με έναν όρο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-24 19:33:00

Φοβούνται Ολυμπιακό για Αουγκούστο λόγω... Μαρσέλο-Μαρινάκη - "Χρυσό" από Σαββίδη με έναν όρο!

Οι Μιχείες
Φοβούνται Ολυμπιακό για Αουγκούστο λόγω... Μαρσέλο-Μαρινάκη - "Χρυσό" από Σαββίδη με έναν όρο!

Οι κινήσεις που τους έβαλαν σε υποψίες και τα νέα "κονέ" του μάνατζερ! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει πώς και γιατί ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου συμφώνησε τελικά να δώσουν τα χρήματα που ζητούσε ο Βραζιλιάνος για να ανανεώσει, παρουσιάζει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης και τα σενάρια για το Λιμάνι!

Στην υπόθεση ανανέωσης του Ντάγκλας Αγκούστο, έστω και με κάποια καθυστέρηση, έρχεται η επιβεβαίωση της στήλης, που σε ανύποπτο χρόνο αποκάλυψε πως για να ανανέωνε ο Βραζιλιάνος μέσος θα έπρεπε η προσφορά του ΠΑΟΚ σε ετήσιες αποδοχές να μην ήταν 800 και 900 χιλιάρικα αλλά 7ψηφιο νούμερο!

Για την ακρίβεια ο Αγκούστο -μέσω των εκπροσώπων του - είχε στείλει το "μήνυμα" στον Ζοσέ Μπότο πως ήθελαν συμβόλαιο με αποδοχές αντίστοιχες των Ινγκανσον/Ζίφκοβιτς/Κούρτιτς, που είναι τα υψηλότερα στο κλάμπ και προέκυψαν από το περασμένο καλοκαίρι. Δηλαδή κατά μέσο όρο plus του 1.100.000 τον χρόνο!

Από την στιγμή που το σημερινό ρεπορτάζ κάνει λόγο για πιθανότητες συμφωνίας άνω του 95% (λέγεται πως με εισιτήρια του "δικεφάλου" για Θεσσαλονίκη έρχεται και ο Βραζιλιάνος ατζέντης του Αγκούστο, προκειμένου να υπάρξει done deal στην ανανέωσή του), σημαίνει πως οι απαιτήσεις του άσου έγιναν δεκτές απο το κλάμπ. Για την ακρίβεια από τον Ιβάν Σαββίδη αφού ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει πάντα τον τελευταίο λόγο σε αγορές/πωλήσεις/ανανεώσεις. Για παράδειγμα ο Σαββίδης ενώ άναψε "πράσινο" για τον Φερνάντες, έβγαλε κόκκινο στην αγορά του Φάμπιο Μαρτίνς κι ας ήταν τα κόστη των δυο υποθέσεων, πάνω κάτω, κοντινά!

Κατά συνέπεια αυτή την φορά - στην συγκεκριμένη υπόθεση και σε αντίθεση με το "10αρι" που δεν ήρθε - εισακούεται και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που ήθελε να κλείσει το συντομότερο η ανανέωση του Ντάγκλας Αγκούστο, γιατί πρέπει να διατηρηθεί ο κορμός (έστω μεγάλο μέρος του) πάνω στον οποίο κτίζεται το νέο γκρουπ. Αυτή την στιγμή η βασική 3άδα στα χαφ των "ασπρόμαυρων" είναι ο Ντάγκλας Αγκούστο που τον Γενάρη θα έμπαινε στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του, ο δανεικός από την Μπενφίκα Ντάντας και ο Κούρτιτς που ήταν φευγάτος, παρέμεινε αλλά μπορεί πάλι στο χειμερινό παζάρι να...βγάλει τάσεις φυγής κι ενώ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Λογικό ,λοιπόν, ο Λουτσεσκου να επιθυμεί ο Βραζιλιάνος να είναι "δεμένος" με συμβόλαιο προοπτικής (ως το 2026).

Σύμφωνα με την ελληνική πιάτσα αgents ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το "οκ" για να μπει ο Ντάγκλας Αγκούστο στο "μικρό κλαμπ" των παικτών του ΠΑΟΚ με συμβόλαια άνω του εκατομμυρίου (κι άλλων εποχών για τον Οργανισμό), αλλά απαίτησε το deal να κλείσει άμεσα. Να μην... συρθεί και πέρα του Σεπτέμβρη!!Κοινώς ζήτησε ντεντ λάιν για την απάντησή του Αγκούστο. Αυτό και για επικοινωνιακούς λόγους (μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ ήταν ο μοναδικός της Big 5 που δεν έκανε μεταγραφή αυτό τον μήνα) αλλά και για ουσιαστικούς λόγους (για να μην υπάρχει η δυνατότητα στους εκπροσώπους του Αγκούστο για...δεύτερες σκέψεις και "ψαξίματα" ακόμη και στον... ανταγωνισμό).

Τα λεφτά που δίνονται στον Ντάγκλας Αγκούστο (σε σχέση με την μέχρι τώρα προσφορά του, τα χαρακτηριστικά του και την νέα πολιτική συμβολαίων στο κλαμπ) είναι αντικειμενικά πολλά. Τον βοήθησε βέβαια το τάιμινγκ (δεν ήρθε το "10άρι", υπάρχει γκρίνια για αυτό στον κόσμο) ενώ έπαιξε ρόλο πως ο Βραζιλιάνος μέσος αποτέλεσε μεταγραφή του Γιώργου Σαββίδη και όσο να  ναι υπάρχει μια παραπάνω συμπάθεια.

Στην μανατζερική πιάτσα πάντως το πάνε κι ένα βήμα παραπέρα. Δηλαδή πως οι "ασπρόμαυροι" έκαναν τόσο υψηλή, βελτιωμένη, προσφορά στον Ντάγκλας Αγκούστο για να ανανεώσει, γιατί υπήρχε το ρεαλιστικό ενδεχόμενο / η προοπτική, το ερχόμενο καλοκαίρι να κατέληγε στον Ολυμπιακό (του σπουδαίου συμπατριώτη του Μαρσέλο)! Το... φοβόντουσαν κάτι τέτοιο στην Τούμπα, γνωρίζοντας ότι ο Bραζιλιάνος μέσος έχει "fan club" στου Ρέντη, πως ο Μαρινάκης είναι...επιθετικός παίκτης με τον "ανταγωνισμό". Κυρίως μάλιστα ...μέτρησαν ότι εκ των ατζέντηδων του Ντάγκλας Αγκούστο... άνοιξε αυτό το καλοκαίρι την πόρτα της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ με την μεταγραφή του Μαρσέλο (και όχι μόνο).

Προφανώς και η στάση των ανθρώπων του Αγκούστου να μην συγκινηθούν ούτε από τα 900.000 τον χρόνο, κάπου πρέπει να ... θορύβησε τον Μπότο και να... πονήρεψε την ιδιοκτησία (παρότι με τους ατζέντηδες γενικότερα έχει ...θέματα). Και έτσι πήραν μπροστά ξανά οι διαδικασίες για να υπάρξει συμφωνία και...ανανέωση με υψηλότερο τίμημα.

Στο δια ταύτα : ο Ντάγκλας Αουγκούστο, όπως όλα δείχνουν θα μείνει στην Τούμπα μια επιπλέον 3ετία, με το νέο του συμβόλαιο να μην έχει αυτή την φορά buy out.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο νέος Τζόλης του ΠΑΟΚ στα χέρια Λουτσέσκου - 16χρονος ετοιμάζεται για 11αδα - Τον θέλουν οι Ιταλοί

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags