Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Αποκαλύψεις από ξένο άσο του Ολυμπιακού - Χάλασε τελευταία στιγμή η μεταγραφή του στον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-24 19:47:00

Αποκαλύψεις από ξένο άσο του Ολυμπιακού - Χάλασε τελευταία στιγμή η μεταγραφή του στον Άρη

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από ξένο άσο του Ολυμπιακού - Χάλασε τελευταία στιγμή η μεταγραφή του στον Άρη

Ο ποδοσφαιριστής έφτασε κοντά στο να... ετοιμάσει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη, όμως όπως αποκάλυψε, η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ολυμπιακός - Άρης: Ο Ντορόν Λάιντνερ παραχώρησε συνέντευξη στο Sport 5 του Ισραήλ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έφτασε κοντά στο να παραχωηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Άρη.

«Την περασμένη εβδομάδα, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Κριστιάν Καρεμπέ με κάλεσε στο γραφείο του και μου είπε ότι υπάρχει μία πρόταση δανεισμού για μένα από τον Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν. Μου είπε ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο μου, αλλά μου είπε ότι ο επόμενος προπονητής που θα έρθει θα δείξει περισσότερη εμπιστοσύνη για μένα», τόνισε ο Λάιντνερ και συνέχισε:

«Εγώ δεν απέκλεια μία μετακίνηση στον Άρη, αλλά αυτό δεν συνέβη, εξαιτίας πραγμάτων που δεν εξαρτούνταν από μένα. Όταν υπέγραψα στον Ολυμπιακό ήξερα που ερχόμουν και γνώριζα ότι δεν θα έπαιζα αμέσως όπως πίστευαν όλοι. Μερικές φορές η αρχή είναι δύσκολη. Πιστεύω ότι η ώρα μου θα έρθει και κάποια στιγμή θα παίξω».

Ο Λάιντνερ μίλησε εν συνεχεία για τη μεταγραφή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό: «Από την ομάδα θεωρείται ότι θα παίξει είτε ως αμυντικός είτε ως μέσος, αλλά όχι απαραίτητα ως αριστερός μπακ. Είναι πολύ καλός με όλους, μας κοιτάει όλους στα μάτια. Έκανα μία ατομική προπόνηση μαζί του και στην μέση της του είπα ότι είμαι ενθουσιασμένος και πως ζω ένα όνειρο. Με ρώτησε αν ξέρω τον Τόνι. Του απάντησα πως όλοι ξέρουν τον Τόνι Κρόος. Αμέσως μου έδειξε πως κοντρολάρει την μπάλα. Αυτά είναι πράγματα που ούτε ονειρευόμουν ότι θα μου συμβούν, ότι ένας τέτοιος παίκτες θα ερχόταν να μιλήσει σε μένα. Μου είπε πως ότι χρειαστώ, απλώς να του στείλω ένα μήνυμα. Και όχι μόνο αυτός. Ο Βρσάλικο μου εξηγεί πολλά πράγματα και μου δίνει συμβολές. Αν μου έλεγες πριν από τρία χρόνια ότι θα καθόμουν δίπλα από τον Μαρσέλο στα ίδια αποδυτήρια, θα γελούσα».

Σε ό,τι αφορά το κοινοτικό διαβατήριο που περιμένει για να παίξει, ο Λάιντνερ τόνισε ότι περιμένει στις επόμενες δύο εβδομάδες να πάρει στα χέρια του το ρουμανικό διαβατήριο: «Στην Ελλάδα οι νόμοι είναι διαφορετικοί. Οι παίκτες από την ακαδημία και οι γηγενείς παίκτες πρέπει να βρίσκονται στην ομάδα και οι ξένοι χωρίς κοινοτικό διαβατήριο έχουν πρόβλημα. Πίστευα ότι θα πάρω το διαβατήριο μου πιο γρήγορα. Τις τελευταίες εβδομάδες αύξησα τα λεπτά και τις προπονητικές μου μονάδες ώστε να έρθω έτοιμος για την αποστολή του Ισραήλ απέναντι στην Αλβανία. Είμαι σε καλή κατάσταση και το ένιωσα και στην πρώτη μου προπόνηση με την Εθνική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παιχνίδι" Καρυπίδη για Μαντσίνι - Η φυγή Μαρτίνς χάλασε τη μεταγραφή - "Αρπάζει" Σουπερλιγκάτο άσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags