Facebook Pixel Ανατροπή με Ντεναγιέρ: Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει στόπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-25 20:43:00

Μέχρι την Παρασκευή ανακοινώνει στόπερ ο Ολυμπιακός - Ανατροπή με Ντεναγιέρ - Γιατί δεν έχει ομάδα!

Οι Μιχείες
Μέχρι την Παρασκευή ανακοινώνει στόπερ ο Ολυμπιακός - Ανατροπή με Ντεναγιέρ - Γιατί δεν έχει ομάδα!

Η τελευταία πληροφορία για τη μεταγραφή και ποιο το πλάνο του Μίτσελ. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει πως ο Βέλγος στόπερ βρίσκεται πολύ κοντά πλέον στο Λιμάνι και αναλύει τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς του και τους λόγους που παραμένει free agent. Ποιος είναι ο βασικός... ανταγωνιστής του;

Ο κυριακάτικος "Ευαγγελιστής" έρχεται με φρέσκια ενημέρωση από τις πιάτσες agents και scouts για την "αλλαγή δεδομένων" (και ποια είναι αυτά) μέσα σε μια εβδομάδα όσον αφορά στην υπόθεση Ντεναγέρ! Μεταφέροντας (κι αναλύοντας) μια σοβαρή...μαρτυρία πως ο Βέλγος "είναι πιθανόν πλέον μέχρι την Παρασκευή να έρθει στους Πρωταθλητές Ελλάδας"!!

Επίσης "σκαλίζει" το ιατρικό παρελθόν του πιο ακριβού free agents, τους 5,5 μήνες αποχής από την αγωνιστική δράση, τους λόγους που παραμένει ελεύθερος αλλά και την πρόσφατη κλήση του στην Εθνική Βελγίου. Με μια ιντριγκαδόρικη λεπτομέρεια για την ... σχέση του με τον (μανατζερικά "ομόσταβλο" του) εκλέκτορα Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Τέλος, κάνει αναφορά και στους λόγους για να πάρει τώρα στόπερ ο Ολυμπιακός κι ας τον έχει... έτοιμο ουσιαστικά τον Γενάρη. Με bonus θε ματάκι την ιστορία του (επίσης υποψήφιου) Έντγκαρ Ιε

ΝΤΕΝΑΓΙΕΡ: είναι γνωστό, το έχουμε ξαναγράψει, πως ο εν ενεργεία διεθνης Βέλγος στόπερ απασχολεί εδώ και περίπου ένα και πλέον μήνα τον Ολυμπιακό. Αυτή την φορά όμως, φαίνεται να είναι αρκετά (πιο) κοντά στους "ερυθρόλευκους"! Γιατί το λέω αυτό σήμερα; Επειδή τόσο από μανατζερικούς κύκλους... περί τον Ντεναγιέρ, όσο κι από την διεθνή πιάτσα σκάουτς, "βγαίνει" η ίδια "φρέσκια" ενημέρωση που αφορά "αλλαγή δεδομένων". Δηλαδή πως ενώ την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε στασιμότητα, δεν προχωρούσε κάτι, πλέον το πράγμα μεταξύ Ολυμπιακού και Ντεναγιέρ έχει "σοβαρέψει για τα καλά", με ρεαλιστικές πιθανότητες μέχρι την Παρασκευή να αποκτηθεί από τους Πρωταθλητές Ελλάδας!! Χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες αφού προφανώς είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση, οι ίδιο κύκλοι (... "περί τον Ντεναγιέρ") υποστήριζαν σήμερα πως ..."είναι πιθανό, πλέον, να έρθει στον Ολυμπιακό"!!! Άλλωστε κι από την Εθνική του, έχουν πει στον Ντεναγέρ πως δεν φτάνει που είναι ξανά υγιής αλλά θα πρέπει να κλείσει άμεσα σε ομάδα, για να είναι στο Μουντιάλ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: δεν υπάρχει Μανωλάς στο ρόστερ του και δυσκολεύομαι να πιστέψω πως θα βγάλει την σεζόν με 4 στόπερ και συγκεκριμένα τους Σισέ/Μπα/Σωκράτη/Ρετσο. Πόσο μάλλον όταν ο ένας Σενεγαλέζος (Μπα) είναι τόσο επιρρεπής στις κάρτες και οι δυο Έλληνες έχουν τα... θε ματάκια τους (ο Παπασταθόπουλος, στα 34 του, βγάζει πιο συχνά μυϊκούς ενώ ο Ρέτσος την τελευταία 4ετία δεν έκανε μια γεμάτη σεζόν). Βέβαια ο Ολυμπιακός αν πάρει μέχρι 30 Σεπτέμβρη στόπερ και επειδή θα πρόκειται απο την "δεξαμενή" των ελευθέρων, ουσιαστικά θα υπολογίζεται για την μετά - μουντιαλική σεζόν, δηλαδή από Γενάρη! Γιατί χωρίς καλοκαιρινή προετοιμασία, χωρίς αγώνες και ρυθμό, μετά απο τέτοια πολύμηνη απραξία, φυσιολογικά δεν προλαβαίνει να ετοιμαστεί για τον 1 μήνα (και κάτι) που θα υπάρξουν επίσημες υποχρεώσεις πριν την μεγάλη διακοπή του Νοεμβρίου λόγω...Κατάρ.

ΣΤΟΠΕΡ: από την άλλη δεδομένα στην λίστα με τους free agents υπάρχουν πολύ καλές περιπτώσεις υποψηφίων στόπερ, με κορυφαία φυσικά του Ντεναγέρ. Οπότε συμφέρει τώρα να αποκτηθεί - αν πάρουν τέτοια απόφαση οι Μίτσελ/Ανιγκό - αφού λογικά τον Δεκέμβριο θα έχουν περισσότερες επιλογές/προτάσεις κι ενώ οι "ερυθρόλευκοι" σε αυτό το διάστημα θα έχουν την πολυτέλεια με... τον χρόνο για να τους εντάξουν και να τους προετοιμάσουν μέχρι την επανέναρξη των πρωταθλημάτων τον Γενάρη! 

ΕΝΤΓΚΑΡ ΙΕ:  μπορεί ο Βέλγος να είναι μακράν του δεύτερου ο πιο ακριβός ελεύθερος παίκτης, αυτή την στιγμή, με 14.000.000 ευρώ αλλά και ο δεύτερος όμως, ακριβότερος free agent είναι στόπερ που παίζει και δεξιός μπακ, συνομήλικος του Ντεναγέρ (28 χρονών), ο οποίος επίσης φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό! Ο λόγος για Έντγκαρ Ιε (έχει περάσει απο Σπορτνιγκ, Μπαρτσελόνα Β, Λιλ, Ναντ, Φεγενορντ καιΤράμπζονσπορ)με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 6.500.000 ευρώ αλλά που είναι χωρίς ομάδα απο τον περασμένο Γενάρη (14/1/2022) Και ο λόγος ήταν πως την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων τραυματίστηκε σοβαρά, έκανε εγχείρηση χιαστών μένοντας 9 μήνες εκτός, με την ομάδα των Μπακασέτα/Σιώπη να του λύνει το συμβόλαιο άμεσα (τότε)!! 

ΝΤΕΝΑΓΙΕΡ/2και για τον Βέλγο στόπερ όμως, ο βασικός λόγος που έφτασε τέλος Σεπτέμβρη και παραμένει free agent είναι πως προέρχεται απο δύσκολο τραυματισμό και αποχή 5,5 μηνών απο την αγωνιστική δράση! Ο Ντεναγιέρ είχε πάθει διάστρεμμα στον αστράγαλο στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να χάσει το δεύτερο μισό της σεζόν στην Ligue 1! Παρότι επανήλθε στα τέλη Μαρτίου, παίζοντας δυο μαζεμένα φιλικά με την Εθνική Βελγίου (ένα 90λεπτο κόντρα στην Ιρλανδία και ένα 45λεπτο με την Μπουρκίνα Φάσο) ενω ακολούθησαν και 3 συμμετοχές του τον Απρίλιο με την Λυών. Στις 7/4 μπαίνει αλλαγή στο 88' στο έκτος έδρας ματς με την Γουέστ Χαμ για το Γιουρόπα Λιγκ, τρεις ημέρες αργότερα βγάζει ολόκληρο 90λεπτο στην Ligue 1κόντρα στην Στρασμπούργκ ενώ στις 14/4 ξεκινάει ενδεκάδα και στην ρεβάνς με τα "σφυριά". Η Λυών γνωρίζει βαριά ήττα με 0-3, αποκλείεται και χάνει ξανά τον Τζέϊσον Ντεναγέρ. Ο Βέλγος λόγω ενοχλήσεων αντικαταστάθηκε στο 89' κι από τότε όχι μόνο δεν ξαναπαίζει ματς με τους "Λυωνέ" αλλά στις 7 τελευταίες αγωνιστικές της Ligue 1 δεν μπήκε ούτε μια αποστολή! Τουλάχιστον αν και χωρίς ομάδα και χωρίς ματς για 5,5 μήνες κλήθηκε τώρα ξανά στην Εθνική Βελγίου από τον εκλέκτορα Ρομπέρτο Μαρτίνεθ    . 

"QUADRANS": παρεμπιπτόντως Ντεναγιέρ και Μαρτίνεθ είναι "ομόσταβλοι" αφού ανήκουν στο ίδιο μεγάλο βελγικό μανατζερικό Γραφείο. Μάλιστα ο Βέλγος στόπερ των 35 διεθνών συμμετοχών είναι ο πιο ακριβός, το Νο 1 από τους παίκτες πελάτες στο "QUADRANS", με βάση την χρηματιστηριακή τους αξία. Και ο Μαρτίνεθ όμως, ο τοπ προπονητής του εν λόγω Γραφείου, που "πρακτορεύει" συνολικά 13 κόουτς (9 Βέλγους)...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μίτσελ και για... Πασχαλάκη - Έρχεται για βασικός στο Λιμάνι - Μεγάλη ανατροπή με Τζολάκη! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags