Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κρίσιμα 24ωρα στο Λιμάνι - Δεν… κινδυνεύει μόνο ο Βρσάλικο - Περιμένουν πολύ χρήμα για δύο παίκτες
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-26 19:08:00

Κρίσιμα 24ωρα στο Λιμάνι - Δεν… κινδυνεύει μόνο ο Βρσάλικο - Περιμένουν πολύ χρήμα για δύο παίκτες!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κρίσιμα 24ωρα στο Λιμάνι - Δεν… κινδυνεύει μόνο ο Βρσάλικο - Περιμένουν πολύ χρήμα για δύο παίκτες!

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα και η ομάδα που μπορεί να κάνει πρόταση! Το sportdog.gr παρουσιάζει τα τελευταία δεδομένα για το ρόστερ του Ολυμπιακού και τις αλλαγές που ενδέχεται να υπάρξουν ακόμα και τώρα. Ποιοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση και οι δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους φημολογείται ότι υπάρχει "ζεστό" ενδιαφέρον από την Αραβία.

Νέες αλλαγές είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού μέσα στο επόμενο διάστημα, παρά τα όσα έχουν συμβεί ήδη τους τελευταίους μήνες. Γιατί δεν είναι μόνο η έλευση των Κορμπεράν-Μίτσελ που διαδέχθηκαν τον Μαρτίνς, αλλά και παίκτες που υπέγραψαν συμβόλαιο μέσα στο καλοκαίρι και θεωρήθηκαν βασικοί και, τώρα, είναι με το 1,5 πόδι εκτός.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Ζινκερνάγκελ στο Λιμάνι, που ήρθε για βασικός στην ομάδα πριν από 2-3 μήνες και, ήδη, βρίσκεται στην Σταντάρ Λιέγης. Έκπληξε θεωρήθηκε σαφέστατα και η αποχώρησή του Μανωλά, που είχε έρθει τον περασμένο χειμώνα για να πάρει... σύνταξη στον Ολυμπιακό, αλλά και η ενεργοποίηση του Βρουσάι από τον Μίτσελ, ενός παίκτη που δεν υπολογιζόταν από τους δύο προηγούμενους προπονητές.

Να πούμε, λοιπόν, με την ευκαιρία ότι οι Μπόουλερ και Ντε Λα Φουέντε πρέπει να πάρουν άμεσα μπρος και να παρουσιάσουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στου Ρέντη, για να μην μπουν και αυτοί στη λίστα «αμφισβήτησης», όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με τον Βρσάλικο!

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, κάνει προσπάθειες και για πωλήσεις και το αραβικό ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει το καλύτερο σωσίβιο αυτό το διάστημα: α) Γιατί είναι ακόμα ανοιχτή η μεταγραφική περίοδος, β) Γιατί εκεί υπάρχουν λεφτά που δύσκολα θα βρεθούν αλλού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πλην του Αμπουμπακάρ Καμαρά, που ήρθε πριν από λίγο καιρό από τον Άρη, και ο Γκάρι Ροντρίγκες φαίνεται ότι δύσκολα θα βρει χρόνο στην 11άδα της ομάδας. Και το αραβικό ποδόσφαιρο είναι πρώτης τάξης λύση τόσο για να τους ικανοποιήσει οικονομικά, όσο και για να γλιτώσει η ΠΑΕ τα συμβόλαιά τους.

"Ξέρουν τον Γκάρι - Στην πρώην ομάδα τού Χάμες Ροντρίγκες - Δεν είναι πρόβλημα τα λεφτά"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο, για να μάθουμε όσα περισσότερα γίνεται για το αν υπάρχει αλήθεια η προοπτική να αποχωρήσουν οι δύο ποδοσφαιριστές από το Λιμάνι.

"Τον Γκάρι Ροντρίγκες τον γνωρίζουν στο αραβικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον ούτε για αυτόν αλλά ούτε και για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η Αλ Ραγιάν θα μπορούσε να ενδιαφερθεί, η ομάδα από την οποία αποχώρησε ο Χάμες Ροντρίγκες για να έρθει στον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη ομάδα, είναι πολύ υπολογίσιμη στο πρωτάθλημα, αν και με τον Χιμένεθ κάποτε στον πάγκο της είχε πέσει κατηγορία".

Στην ερώτηση πώς στηρίζει την άποψη ότι η Αλ Ραγιάν μπορεί να ενδιαφερθεί και αν όντως μπορεί να καλύψει οικονομικά τα θέλω των παικτών του Ολυμπιακού, απάντησε: "Λεφτά θα δώσουν αν θέλουν κάποιον παίκτη, δεν είναι πρόβλημα αυτό. Επίσης της λείπουν παίκτες για τα άκρα της επίθεσης και έχει ελεύθερες θέσεις ξένων. Το ζήτημα είναι κατά πόσο μπορεί, όντως, να περάσει τους δύο παίκτες στην Αλ Ραγιάν ο Ολυμπιακός".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Μανωλάς στον Ολυμπιακό, φεύγει πριν τον Βρσάλικο - Κόστισε 6.2 εκατομμύρια σε Μαρινάκη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags