Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Αυτός... κόβει τον Πασχαλάκη από Ολυμπιακό - Ανατροπή τις τελευταίες ώρες - Απόφαση Μίτσελ
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-27 13:26:00

Αυτός... κόβει τον Πασχαλάκη από Ολυμπιακό - Ανατροπή τις τελευταίες ώρες - Απόφαση Μίτσελ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός... κόβει τον Πασχαλάκη από Ολυμπιακό - Ανατροπή τις τελευταίες ώρες - Απόφαση Μίτσελ!

Φουλάρουν για δύο τελευταίες μεταγραφές από τους ελεύθερους στο Λιμάνι! Οι Πειραιώτες ψάχνουν εκτός από κεντρικό αμυντικό και τερματοφύλακα, με τον πρώην κίπερ του ΠΑΟΚ να περιμένει το... κάλεσμα για να υπογράψει, όμως φαίνεται πως πλέον υπάρχει ανταγωνισμός.

Δεν αποτελεί είδηση ότι στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να κοιτάζουν την αγορά των ελεύθερων τόσο για στόπερ όσο και για την θέση του τερματοφύλακα και παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται, εδώ και αρκετό καιρό, για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κίνηση για τον Έλληνα γκολκίπερ ακόμα δεν έχει γίνει.

Ο Έλληνας γκολκίπερ θέλει να έρθει στο Λιμάνι και να γίνει μόνιμος κάτοικος Αθηνών, έχει… χτυπήσει πόρτες, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση από την ομάδα ούτε και από τον Μίτσελ.  

Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες έχουν αφήσει στην άκρη την περίπτωση τερματοφύλακα ειδικά με τις τελευταίες εμφανίσεις του Τόμας Βατσλίκ που σίγουρα έχει προβληματίσει αρκετά. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Τύπο της Σκανδιναβίας οι πρωταθλητές έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Νορβηγό τερματοφύλακα Όριαν Νάιλαντ, που κυκλοφορεί από το καλοκαίρι ελεύθερος.

Ο 32χρονος Σκανδιναβός, που έχει αγωνιστεί 39 φορές στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, είναι προϊόν των ακαδημιών της Χοντ, ενώ το 2018 η Άστον Βίλα πλήρωσε 3 εκατομμύρια ευρώ την Ίνγκοσταντ για να τον αποκτήσει. Στους Χωριάτες ο Νάιλαντ έπαιξε 36 φορές σε όλες τις διργανώσεις. Μάλιστα ο ίδιος είχε πρωταγωνιστήσει σε μια πολύ περίεργη φάση το 2020, όταν σε αγώνα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ δεν μέτρησε μιας και η στάση του σώματός του μπλόκαρε τις κάμερες που ελέγχουν το Goal Line Technology, με την εταιρεία Ηawk Eye που είναι υπεύθυνη να ζητάει συγγνώμη.

Μετά την Άστον Βίλα ο Νορβηγός θα περάσει από Νόριτς, Μπόρνμουθ και Ρέντινγκ, όπου και την περασμένη χρονιά έπαιξε 10 φορές σε αναμετρήσεις για την Championship. Όπως μπορεί να δει κανείς πρόκειται για έναν τερματοφύλακα ο οποίος έχει εικόνες από μεγάλα πρωταθλήματα, σε Αγγλία και Γερμανία, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει φτάσει να έχει αξία στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα οι Σκανδιναβοί συνεχίζουν το ρεπορτάζ αναφέροντας ότι ο Νορβηγός τερματοφύλακας δίνει... μάχη με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για το ποιος θα είναι ο δεύτερος γκολκίπερ στον Ολυμπιακό την αγωνιστική σεζόν, με τους Ερυθρόλευκους πάντως, όπως σε όλες τις περιπτώσεις να μην σχολιάζουν τίποτα από όλα αυτά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη Μίτσελ με Φορτούνη - Βρήκε τον… νέο Καμαρά - Απόφαση για Αλίγιαγιτς, Κίτσο και Ιμπαγάσα! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags