Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν το περιμέναμε - Ετοιμάζει έκπληξη... από το πουθενά ο Μίτσελ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-27 20:58:00

Δεν το περιμέναμε - Ετοιμάζει έκπληξη... από το πουθενά ο Μίτσελ!

Sportdog Team
Δεν το περιμέναμε - Ετοιμάζει έκπληξη... από το πουθενά ο Μίτσελ!

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές, μιας και ετοιμάζει κινήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη στους φίλους των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Εάν μια ομάδα είχε ανάγκη την διακοπή, αναμφίβολα αυτή ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει αλλάξει ήδη δύο προπονητές και έχει προχωρήσει ήδη σε αρκετές μεταγραφές νέων προσώπων. Κοινώς, αρκετές αλλαγές που χρειάζονται χρόνο για να δέσει η ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι κάθε διακοπή θα είναι πολύτιμη για τον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, είναι δεδομένο πως ο Μίτσελ έχει αποφασίσει ήδη για κάποιους αναντικατάστατους παίκτες στα πλάνα του, ωστόσο υπάρχουν και μερικές θέσεις που είναι κάτι παραπάνω από... ανοικτές.

Πάντως, εάν υπάρχει μια θέση που μπορεί να δημιουργήσει εκπλήξεις από το πουθενά, θα είναι αυτή του τερματοφύλακα! Κοινώς, δεν αποκλείεται να δούμε ξαφνικά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για μερικά ματς τον Κρίστινσον για κάποια ματς. Ούτως ή άλλως, η απουσία των διεθνών έβαλε και τον Ισλανδό στην εξίσωση για τον βασικό τερματοφύλακα με την επανέναρξη της σεζόν και ας είναι τρίτος στην ιεραρχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φτιαγμένος" λόγω... Χάμες-Μαρσέλο ο Φορτούνης - Στον… αέρα δύο προπονητές, ποιοι οι αντικαταστάτες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags