Facebook Pixel Ολυμπιακός - Super League: "Φτιαγμένος" λόγω... Χάμες-Μαρσέλο ο Φορτούνης - Στον… αέρα δύο προπονητές, ποιοι οι αντικαταστάτες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-27 19:07:00

"Φτιαγμένος" λόγω... Χάμες-Μαρσέλο ο Φορτούνης - Στον… αέρα δύο προπονητές, ποιοι οι αντικαταστάτες!

Οι Μιχείες
"Φτιαγμένος" λόγω... Χάμες-Μαρσέλο ο Φορτούνης - Στον… αέρα δύο προπονητές, ποιοι οι αντικαταστάτες!

Ποιοι... πάγκο τρίζουν στη Σούπερ Λιγκ και οι κόουτς που θα έρθουν. Το Sportdog.gr γράφει για την αποχώρηση Ιμπαγάσα και την άφιξη Οκκά, που είχατε διαβάσει πρώτοι εδώ, για τον Φορτούνη που ετοιμάζεται να παίξει κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και για τους προπονητές που... φλερτάρουν με απόλυση.

Ολυμπιακός - Super League: Ο "Ευαγγελιστής" ευλογεί τα γένια του για ένα ακόμη αποκλειστικό που επιβεβαιώθηκε με Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό Β, γίνεται ξανά...προ Χριστού προφήτης για τα επόμενα Σουπερλιγκάτα προπονητικά "θύματα" και αποκαλύπτει γιατί ο Φορτούνης είναι...σούπερ!

1/ΙΜΠΑΓΑΣΑ - ΟΚΚΑΣ: ένα ακόμη αποκλειστικό της στήλης που επιβεβαιώθηκε μέσα σε μόλις εβδομάδα. Τόσο πέρασε από τα μεσάνυχτα εκείνα που μπουμπουνίσαμε πως φεύγει απο τον Ολυμπιακό Β ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Και ο τι ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Κύπρου και παλαίμαχος επιθετικός (των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακού), θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "ερυθρόλευκων" στην Super League 2! Στην θέση του Ιμπαγάσα, βεβαίως, βεβαίως! Η πληροφορία μας είχε έρθει από αξιόπιστη κυπριακή πηγή. Το να αποχωρήσει ο Ιμπαγάσα πάντως ήταν και μια έκπληξη αφού ο Αργεντινός αποτελούσε επιλογή και συμπάθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ανεξάρτητα από τις "τριβές" που μπορεί να είχε στην Ακαδημία και με κάποια πρόσωπα.  Μένει να δούμε ποια, που και από τι πόστο θα είναι η "επόμενη ημέρα" του Ιμπαγάσα.

2/ΙΩΝΙΚΟΣ: κρίσιμη η αγωνιστική επανέναρξης της Super League για δυο συγκεκριμένους... πάγκους. Ο ένας γνωστός, του Ιωνικού, που παίζει με την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, με την θέση του κόουτς Σπανού να είναι επισφαλής εδώ και καιρό. Όπως έχω ξαναγράψει, θα είχε ήδη χαιρετήσει, αν είχε πει το "ναι" ο Γρηγορίου. Τώρα πλέον ως υποψήφιος για τον νικαιώτικο πάγκο παίζει και...όνομα - έκπληξη (ξένος, γνώστης όμως,της ελληνικής πραγματικότητας) αλλά και ο Σάββας Παντελίδης! Το τελευταίο πάντως σύμφωνα με την μανατζερική πιάτσα αν και στο (πρόσφατο παρελθόν) είχε προκληθεί... παρεξήγηση στην φιλική σχέση χρόνων του ιδιοκτήτη του Ιωνικού με τον Κορυδαλιώτη τεχνικό!

3/ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: πάμε και στον δεύτερο Σουπερλιγκάτο προπονητή που... κινδυνεύει άμεσα με αποχώρηση. Πρόκειται για τον... Τριπολιτσιώτη Ηρακλή Μετάξα!! Παρότι καλοκαιρινή μεταγραφή, με τις δάφνες της σπουδαίας σεζόν που έκανε στον ΠΑΣ Γιάννινα και με 2ετες συμβόλαιο, "κυκλοφορεί" ευρέως το σενάριο πως θα...χαιρετήσει αν ο Αστέρας χάσει (ακόμη κι αν δεν κερδίσει;) τον ΟΦΗ στην Τρίπολη!! Το κλίμα στην ομάδα του Μεταξά δεν είχε καμία σχέση με εκείνο στην περσινή του ομάδα, δεν έχει βρεθεί χημεία, πολλά τα πειθαρχικά παραπτώματα, δεν τραβάνε κι αγωνιστικά. Υπάρχουν δηλαδή αρκετές...αφορμές. Και εδώ παίζει δυνατά όνομα υποψηφίου αντικαταστάτη του Μεταξά, αυτό του Άκη Μάντζιου (τον ήθελαν και στην Κύπρο, στην ΑΕΛ).

4/ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: για τους παροικούντες στου Ρέντη και όσους βλέπουν τις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μόνο έκπληξη δεν θα αποτελέσει (μάλλον το αντίθετο) αν την Κυριακή αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Κώστας Φορτούνης είναι πλέον καλά και αγωνιστικά και σωματικά και... ψυχολογικά και φροντίζει να το βγάζει. Έχει έναν προπονητή, τον Μίτσελ, με τον οποίο τα πάει σούπερ, επικοινωνούν, του δείχνει πόσο τον υπολογίζει και ότι περιμένει πράγματα από τον... Φορτούνη! Για τον διεθνή μέσο πάντως ο μεγάλος και αυξανόμενος πλέον ανταγωνισμός  στο ρόστερ με την παρουσία τόσων δημιουργικών χαφ (Χάμες, Μπιέλ, Μαρσελο, Βαλμπουενά), λειτουργεί θετικά. Και όσοι τον ξέρουν λένε πως είναι τεράστιο κίνητρο για τον "Φορτού" να παίξει μαζί με παικταράδες όπως ο Μαρσέλο και ο Χάμες. Τα υπόλοιπα επι της... (γηπεδικής) οθόνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός... κόβει τον Πασχαλάκη από Ολυμπιακό - Ανατροπή τις τελευταίες ώρες - Απόφαση Μίτσελ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags