Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα δεδομένα για Λύρατζη στον ΠΑΟΚ - Έτσι θα πάει μέχρι τη διακοπή
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-28 16:37:00

Αυτά είναι τα δεδομένα για Λύρατζη στον ΠΑΟΚ - Έτσι θα πάει μέχρι τη διακοπή

Sportdog Team
Αυτά είναι τα δεδομένα για Λύρατζη στον ΠΑΟΚ - Έτσι θα πάει μέχρι τη διακοπή

Η αισιοδοξία του Λευτέρη Λύρατζη ότι δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός – παρά τις ενοχλήσεις – στον αστράγαλο του, επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις και φαίνεται πως θα προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στην Τούμπα.

 

ΠΑΟΚ: Η αισιοδοξία του Λευτέρη Λύρατζη ότι δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός – παρά τις ενοχλήσεις – στον αστράγαλο του, επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις και φαίνεται πως θα προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στην Τούμπα.

Ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο από ένα χτύπημα που είχε στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας στην Ολλανδία με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ και για αυτό τον λόγο έκανε σήμερα μαγνητική. Για δεύτερη φορά το τελευταίο μήνα βγαίνει χωρίς ευρήματα η μαγνητική τομογραφία, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στον αστράγαλο του.

Η μαγνητική βγήκε «καθαρή», τραυματισμός δεν υπάρχει στο πόδι του Λύρατζη, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Προπόνηση ειδικής διαχείρισης έχει δημιουργηθεί για τον Λύρατζη, όχι μόνο για το παιχνίδι της Κυριακής αλλά για την γενικότερη δύσκολα σειρά των αγώνων που έρχεται για τον ΠΑΟΚ τον Οκτώβρη.

Ο «Λύρα» θα μπει σε καθεστώς διαχείρισης, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει τραυματισμός προκειμένου να παίξει. Από το ιατρικό τιμ εκφράζεται μια αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος και στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι της σεζόν, ωστόσο θα βρίσκεται καθημερινά υπό την επίβλεψη των γιατρων του Δικεφάλου προκειμένου να τσεκάρουν πως ανταποκρίνεται στους ρυθμούς των προπονήσεων.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags