Facebook Pixel Ολυμπιακός: ΣΟΚ με Βατσλίκ στον Ολυμπιακό, μεγάλη ζημιά - Έρχεται άμεσα κίπερ - Δεν... παίζει μόνος ο Πασχαλάκης!
| 2022-09-29 01:16:00

ΣΟΚ με Βατσλίκ στον Ολυμπιακό - Παίρνει τερματοφύλακα - Δεν... παίζει μόνος ο Πασχαλάκης!

Sportdog Team
ΣΟΚ με Βατσλίκ στον Ολυμπιακό - Παίρνει τερματοφύλακα - Δεν... παίζει μόνος ο Πασχαλάκης!

Ο Τσέχος βγήκε... οφ και οι Πειραιώτες κλείνουν άμεσα μεταγραφή! Πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης ο άσος των Ερυθρολεύκων και τα δύο ονόματα που "δίνουν μάχη" για να έρθουν στο Λιμάνι. Φαβορί ο πρώην του ΠΑΟΚ, αλλά το Sportdog.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες πως υπάρχει κι άλλος υποψήφιος.

Πολύ άσχημα είναι τα νέα στον Ολυμπιακό σχετικά με τον Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο από την αναμέτρηση της Τσεχίας με την Ελβετία και το βράδυ της Τετάρτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις μόλις γύρισε στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Τσέχος θα μείνει εκτός δράσης από δύο έως τρεις μήνες, εξέλιξη που πλέον αναγκάζει τους Πειραιώτες να κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα.

 Σε πρώτο πλάνο ήταν εδώ και καιρό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ το Sportdog.gr σας έχει ενημερώσει πως στη λίστα του Μίτσελ βρίσκεται και το όνομα του Νορβηγού Νάιλαντ. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr περιμένει την... κλήση από το Λιμάνι για να υπογράψει, ενώ βρίσκεται και σε καλή αγωνιστική κατάσταση παρότι δεν έχει ομάδα, όπως σας μεταφέραμε με αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ο 32χρονος Νορβηγός Νάιλαντ είναι προϊόν των ακαδημιών της Χοντ, ενώ το 2018 η Άστον Βίλα πλήρωσε 3 εκατομμύρια ευρώ την Ίνγκοσταντ για να τον αποκτήσει. Στους Χωριάτες ο Νάιλαντ έπαιξε 36 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά την Άστον Βίλα πέρασε από Νόριτς, Μπόρνμουθ και Ρέντινγκ, όπου και την περασμένη χρονιά έπαιξε 10 φορές σε αναμετρήσεις για την Championship.

Η απόφαση του Μίτσελ και της διοίκησης θα παρθεί σήμερα, καθώς υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή τα μεσάνυχτα κλείνει και το παράθυρο των ελεύθερων.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το... ανακοίνωσε ο Μίτσελ σε Μαρινάκη - Ποιον "τελείωσε" από Ολυμπιακό - Άφωνοι με Πασχαλάκη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags