Facebook Pixel Πασχαλάκης: 'Δεν θα παίξω αλλού εκτός από τον ΠΑΟΚ'
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-29 12:12:00

Με τα... μισά χρήματα από ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης - Αυτό είναι το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Με τα... μισά χρήματα από ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης - Αυτό είναι το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό!

Ο Έλληνας γκολκίπερ πέρασε από ιατρικά και ανακοινώνεται από τους Πειραιώτες, που... έτρεξαν να τον πάρουν για να καλύψουν το κενό του τραυματία Βατσλίκ.

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες μεταγραφικές υποθέσεις του καλοκαιριού ήταν αναμφίβολα αυτή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Εν τέλει, ο έμπειρος διεθνής γκολκίπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακού.

Κάτι βέβαια που... κλείδωσε από τη στιγμή που βγήκε η διάγνωση για τον σοβαρό τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ στον ώμο που θα τον αφήσει εκτός για τρεις μήνες!

Ο διεθνής γκολκίπερ θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στο λιμάνι και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση!

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, όπου αγωνιζόταν από το 2017 και στη διάρκεια αυτής της πενταετίας έπαιξε σε 179 ματς, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2019 και τρία Κύπελλα (2018, 2019, 2021).

Στην καριέρα του έχει υπερασπιστεί επίσης την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα, του Πανθρακικού και του Λεβαδειακού. Ο Πασχαλάκης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ από το 2003 έως το 2005 ήταν σε αυτές του Ολυμπιακού.

Το χρονικό συμβόλαιο και οι απολαβές

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ενώ αναμένεται να λάβει μαζί με τα μπόνους ένα ποσό κοντά στις 650 χιλ. ευρώ! Κάτι που σημαίνει ότι θα πάρει σχεδόν τα μισά χρήματα, από όσα έπαιρνε από τον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags