Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτή την αλλαγή ετοιμάζει για Τούμπα ο Ιβάν - Η πιθανή ενδεκάδα εν όψει ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-29 13:03:00

Αυτή την αλλαγή ετοιμάζει για Τούμπα ο Ιβάν - Η πιθανή ενδεκάδα εν όψει ΠΑΟΚ!

Αυτή την αλλαγή ετοιμάζει για Τούμπα ο Ιβάν - Η πιθανή ενδεκάδα εν όψει ΠΑΟΚ!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει στα περισσότερα πρόσωπα για το βασικό σχήμα ενόψει Τούμπας, με μία αλλαγή να έχει ήδη "κλειδώσει" στο μυαλό του Σέρβου τεχνικού.

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο (2/10) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα προβεί σε πολλές αλλαγές προσώπων σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Εξαιρουμένου του Γιάννη Κώτσιρα που πλέον προπονείται κανονικά και λογικά θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι (σ.σ. τουλάχιστον για την αποστολή καθώς προβάδισμα έχει ο Σάντσες), η μοναδική μεταβολή που αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκός θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Εκεί, όπου εκτός απροόπτου θα δούμε τον Μπαρτ Σένκεφελντ να επιστρέφει βασικός, πιθανότατα στο πλευρό του Αχιλλέα Πούγγουρα. Και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έχει πιθανότητες, αλλά σε αυτή τη φάση λιγότερες από τον Έλληνα στόπερ.

Από εκεί πέρα ο Σέρβος τεχνικός δεν αναμένεται να προβεί σε περαιτέρω εκπλήξεις. Με άλλα λόγια, δηλαδή, δεν θα "σπάσει" την τριάδα των Κουρμπέλη-Ρούμπεν-Τσέριν στον άξονα, ούτε την αντίστοιχη των Αϊτόρ-Παλάσιος-Σπόραρ στην επίθεση. Κάτι που σημαίνει ότι και αυτή τη φορά ο Βραζιλιάνος σταρ Μπερνάρ θα έρθει από τον πάγκο, προκειμένου να αλλάξει το ρυθμό του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όταν το αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags