Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο: Κι άλλο πίσω το ντεμπούτο του Μαρσέλο - Ποιο ντέρμπι είναι "ορόσημο" για τον Βραζιλιάνο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-29 13:31:00

Κι άλλο πίσω το ντεμπούτο του Μαρσέλο - Ποιο ντέρμπι είναι "ορόσημο" για τον Βραζιλιάνο!

Sportdog Team
Κι άλλο πίσω το ντεμπούτο του Μαρσέλο - Ποιο ντέρμπι είναι "ορόσημο" για τον Βραζιλιάνο!

Παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ο Μαρσέλο δουλεύει καθημερινά στου Ρέντη προκειμένου να μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η εφημερίδα «ΦΩΣ» επιβεβαιώνει τη θλάση που έχει υποστεί ο Μαρσέλο, με αποτέλεσμα ο 34χρονος να μένει για ακόμα 20 ημέρες εκτός δράσης και να μην είναι σε θέση να μπει σε αποστολή νωρίτερα από τις 17/10.

Ο τραυματισμός του άλλοτε σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν διέρρευσε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ το πρόβλημα του Μαρσέλο ήταν όντως μυϊκό και πλέον, ο στόχος του είναι να μπει κανονικά σε ρυθμό αγώνων προς το τέλος του Οκτώβρη και ειδικότερα προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Ο στόχος λοιπόν που έχει τεθεί είναι να προλάβει να είναι έτοιμος για να μπει στην αποστολή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, το οποίο θα γίνει στις 17/10. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και σε θέση να παίξει κιόλας, καθώς η αποχή του από την αγωνιστική δράση είναι μακρά και μεγάλη.

Πάντως ο Μαρσέλο δουλεύει καθημερινά στου Ρέντη, προκειμένου να μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags