Facebook Pixel Νίκος Καρούλιας: Φοβερή ατάκα Καρούλια για Κούρτιτς και ΠΑΟΚ - Τι είπε για τον Παναθηναϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-29 23:55:00

Φοβερή ατάκα Καρούλια για Κούρτιτς και ΠΑΟΚ - Τι είπε για τον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Καρούλια για Κούρτιτς και ΠΑΟΚ - Τι είπε για τον Παναθηναϊκό

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε τόσο για τον Δικέφαλο του Βορρά όσο και για τους Πράσινους ενόψει του ντέρμπι στην Τούμπα.

Νίκος Καρούλιας: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τους Πράσινους.

«Μεταξύ των δύο ομάδων έχον γίνει καταπληκτικά παιχνίδια, με γκολ, γενικά έχουμε ωραία παιχνίδια. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά για τον Παναθηναϊκό, έχει ανέβει ένα σκαλί και έχει φτάσει στο επίπεδο του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και αν την Κυριακή κερδίσει ή δεν χάσει θα σημαίνει ότι πάει για πρωτάθλημα. Είναι ο αγώνα με τον ΠΑΟΚ ένα κριτήριο. Το άσχημο ξεκίνημα του Ολυμπιακού δίνει ένα έξτρα κίνητρο στις δύο ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια νέα ομάδα και πιστεύω θα είναι μέσα στους διεκδικητές του πρωταθλήματος, όπως περιμένω και την ΑΕΚ, και πιστεύω θα γίνει ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, ίσως το πιο ενδιαφέρον τα τελευταία δέκα χρόνια και ο Άρης δείχνει να έχει καλή ομάδα».

Για τα δυνατά και αδύνατα σημεία των δύο ομάδων: «Στο χώρο της επίθεσης ο Παναθηναϊκός δεν ήταν εύκολος να βγάλει γκολ, όπως και ο ΠΑΟΚ, φέτος όμως είδαμε ότι έχει μπει ο Αϊτόρ ενώ ο Σπόραρ δείχνει να έχει καλά στοιχεία επιθετικού. Ο Παλάσιος, είναι πιο εύκολος φέτος στο γκολ και ο Παναθηναϊκός, νομίζω είναι καλύτερος σε αυτό το κομμάτι από τον  ΠΑΟΚ. Στο κέντρο θα κριθεί το παιχνίδι. 

Ο Κούρτιτς είναι ο καλύτερος από όλους που θα παίζουν στα χαφ από τις δύο ομάδες, αλλά και ο Πέρεθ του ΠΑΟ είναι σημαντικός παίκτης. Τα ντέρμπι κρίνονται από την άμυνά τους, ομάδα που θα κρατήσει το μηδέν σίγουρα θα κάνει μια-δύο ευκαιρίες. Τα προβλήματα στην άμυνα θα παίξουν ρόλο, αλλά η άμυνα δεν είναι μόνο οι αμυντικοί», είπε ο Νίκος Καρούλιας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags