Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Δεν το πίστευε πια ούτε ο Πασχαλάκης - Άλλαξε τελευταία στιγμή η συμφωνία - Τον... έσωσε η Βαλένθια!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-29 23:22:00

Δεν το πίστευε πια ούτε ο Πασχαλάκης - Άλλαξε τελευταία στιγμή η συμφωνία - Τον... έσωσε η Βαλένθια!

GOALάρες by Εvaggelistis
Δεν το πίστευε πια ούτε ο Πασχαλάκης - Άλλαξε τελευταία στιγμή η συμφωνία - Τον... έσωσε η Βαλένθια!

Το "οκ" από Μίτσελ λόγω Ρομπέρτο, ο καημός του και το νέο συμβόλαιο! Γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Έλληνας τερματοφύλακας παρότι ήταν κλεισμένος τρεις μήνες, τι έλεγε το πρωί της Τετάρτης στην Εθνική για το μέλλον του και ποιος ήταν ο βασικός ανταγωνιστής του για τη θέση στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ένα από τα καλοκαιρινά μεταγραφικά σήριαλ με την μεγαλύτερη διάρκεια, αυτό της μετακίνησης του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε. Με done deal... Επειδή όμως, ήδη γράφονται διάφορα ας ξεκαθαρίσουμε κάποια από αυτά, με βάση τις δικές μας πηγές πληροφόρησης.

1. Ξεκάθαρο πως ο  Πασχαλάκης θα μπορούσε να είχε πάει στον Ολυμπιακό από τον... Ιούλιο!! Ο διεθνής κίπερ και η σύντροφός της ζωής του, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ολυμπιακό ήθελαν και τον περίμεναν. Ο Ολυμπιακός όμως, προφανώς και είχε κάποιες "ενστάσεις"/αμφιβολίες και όλο αυτό τον διάστημα ουσιαστικά φρόντιζε να κρατάει τον Πασχαλάκη "σταντ μπαι".Ποιες ήταν αυτές και γιατί έναν διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή που τον είχε "κλεισμένο" ο Ολυμπιακός έφτασε να τον αποκτήσει/ανακοινώσει 29 Σεπτεμβρίου, είναι ενδιαφέρουσες απαντήσεις που μόνο το κλαμπ μπορεί να δώσει...

2. Μέχρι το πρωί της Τετάρτης ο Πασχαλάκης είχε μείνει... ξεκρέμαστος, πίστευε πως δεν θα κατεληγε τελικά στον Ολυμπιακό!! Και όχι μόνο αυτό αλλά έλεγε τον... καημό του και σε συμπαίκτες του, νυν στην Εθνική Ελλάδας αλλά και πρώην από τον ΠΑΟΚ! Ντεφάκτο αυτό!!

3. Τα πάνω κάτω στην υπόθεση Πασχαλάκη, η μεγάλη ανατροπή που έφερε το happy end, έγινε μέσα σε 24 ώρες. Βράδι Τρίτης (με τον σοβαρο τραυματισμό του Βατσλικ που θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο), με βράδυ Τετάρτης όταν ο Πασχαλάκης κλήθηκε και υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους".

4. Λεπτομέρειες διαδικαστικές αλλά σημαντικές:  η παλιά/καλοκαιρινή συμφωνία  των δυο πλευρών τελικά τροποποιήθηκε και ως προς το οικονομικό σκέλος και ως προς την χρονική διάρκεια (το 2ετες συμβόλαιο έγινε 1+1 χρόνων με αυτόματη ανανέωση εφόσον κάνει συγκεκριμένες συμμετοχές και σημαντική αύξηση την δεύτερη σεζον του σε σχέση με την πρώτη)...

5. Το τελευταίο 10ημερο εκτός του "κλεισμένου" Πασχαλάκη ...έπαιξαν στον Ολυμπιακό δυο ακόμη υποψηφιότητες ελεύθερων γκολκίπερ. Του εν ενεργεία διεθνή Νορβηγού Οργιαν Νίλαντ και του 34χρονου Βάσκου Ιάγκο Ερερίν! Ο πρώην πορτιέρε της Μπιλμπάο ήταν ελεύθερος απο τις 25 Ιουλίου, όταν αποχώρηση απο την Σαουδική Αραβία. Ο Ερερίν όμως, την περασμένη Δευτέρα  συμφώνησε με την Βαλένθια και ανακοινώθηκε χθες απο τις "νυχτερίδες". Δηλαδή πριν τον τραυματισμό του Βατσλίκ. Αν... περίμενε τον Ολυμπιακός και ήταν διαθέσιμος, θα το σκεφτόντουσαν περισσότερο οι "ερυθρόλευκοι" σε σχέση με το (όποιο) "δίλημμα" Πασχαλάκης ή Νίλαντ...

6. Ασφαλώς και ο Πασχαλάκης πήγε στον Ολυμπιακό με την έγκριση του Μίτσελ. Άλλωστε στον Ισπανό κόουτς αρέσουν οι τερματοφύλακες με τον σωματότυπο του Πασχαλάκη που... θυμίζει (ως προς αυτό) Ρομπέρτο (μεγάλη αδυναμία του Μίτσελ).

7. Ασφαλώς και ο Πασχαλάκης δεν είναι κάποιος...τυχαίος πορτιέρε. Έχει ταυτιστεί με το αήττητο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον πιστεύει πολύ παρά την... τρέλα που κουβαλάει και ξέρει πως είναι καλός χαρακτήρας και στα αποδυτήρια/βοηθάει στο καλό κλίμα μιας ομάδας ενώ προέρχεται κι απο μια σπουδαία σεζόν με 55 συμμετοχές στον (περσινό) "δικέφαλο".

8. Ο Πασχαλάκης έχει συν και πλην που όλοι τα έχουν δει. Σούπερ ρεφλέξ αλλά και πολύ κακός με την μπάλα στα πόδια. Τερματοφύλακας - θηρίο που γεμίζει την εστία και  δεν φοβάται, με εντυπωσιακές εκτινάξεις αλλά και που δεν... μπλοκάρει την μπάλα. Υπάρχουν στιγμές που μπερδεύεται πότε πρέπει να βγει και πότε όχι κι άλλες που... υπερβάλει προσπαθώντας να κάνει τον "τιραμόλα" και να εντυπωσιάσει ασκόπως ( π.χ. πιάνοντας και μπάλες που πάνε άουτ). Επίσης, είναι τερματοφύλακας ρυθμού που αν τον βρει μπορεί να κάνει σπουδαία σερί...

ΥΓ. Ο Βατσλίκ αν δεν είχε τα προβλήματα με τα πόδια του δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα να παίξει. Είναι μεγάλη κλάση  και σπουδαίος τερματοφύλακας αλλά με ταλαιπωρημένα γόνατα. Και για αυτό άλλωστε προσέχει πολύ ή είναι φοβικός στις εξόδους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κρυφή συμφωνία Πασχαλάκη-Ολυμπιακού για τα χρήματα - "Όχι" σε Άραβες, ούτε το σκέφτηκε για ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags