Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρίβουν τα χέρια τους στον ΠΑΟΚ - Σούπερ εξέλιξη με Κοτάρσκι που βλέπει... Κατάρ
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 12:20:00

Τρίβουν τα χέρια τους στον ΠΑΟΚ - Σούπερ εξέλιξη με Κοτάρσκι που βλέπει... Κατάρ

Sportdog Team
Τρίβουν τα χέρια τους στον ΠΑΟΚ - Σούπερ εξέλιξη με Κοτάρσκι που βλέπει... Κατάρ

Την τιμητική τους έχουν τις τελευταίες μέρες οι πορτιέρε, με τον Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ να «αναγκάζει» ολοένα και περισσότερους να πλέξουν το εγκώμιό του.

 

ΠΑΟΚ: Την τιμητική τους έχουν τις τελευταίες μέρες οι πορτιέρε, με τον Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ να «αναγκάζει» ολοένα και περισσότερους να πλέξουν το εγκώμιό του. Ο Κροάτης γκολκίπερ έκανε εξαιρετική εμφάνιση και με την εθνική του, με τους συμπατριώτες του να αναλύουν την απόδοσή του και να τον αποθεώνουν.

«Όσοι τον γνωρίζουν καλά, μιλούν για έναν πολύ ήρεμο τερματοφύλακα, λίγο εσωστρεφή, αλλά πολύ σταθερό κι ώριμο. Αυτό φάνηκε -χωρίς αμφιβολία- μετά το δεύτερο γκολ της Δανίας. Παρέμεινε ήρεμος και κράτησε το 2-0, για να εξελιχθεί στη συνέχεια σε ήρωα, πιάνοντας δύο πέναλτι», δήλωσαν χαρακτηριστικά οι Κροάτες, κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα μεγάλο ταλέντο, που τώρα δείχνει την αξία του.

Μάλιστα, προμηνύουν και την άμεση κλήση του στην Εθνική Ανδρών του με φόντο ακόμη και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. «Αν συνεχιστούν αυτές οι εμφανίσεις, αργά ή γρήγορα θα ανοίξει κι η πόρτα της Εθνικής. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πολύ στον Κοτάρσκι, αλλά στο τέλος της ημέρας, όλα εξαρτώνται από αυτόν» τόνισαν.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags