Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η πρώτη… μεταγραφή Μίτσελ είναι στου Ρέντη - "Παίζει παντού μεσοεπιθετικά - Τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ"
| 2022-09-30 15:00:00

Η πρώτη… μεταγραφή Μίτσελ είναι στου Ρέντη - "Παίζει παντού μεσοεπιθετικά - Τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
Η πρώτη… μεταγραφή Μίτσελ είναι στου Ρέντη - "Παίζει παντού μεσοεπιθετικά - Τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ"

Ο Ισπανός κόουτς ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο ερυθρόλευκο ρόστερ! Τις πρώτες του αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει και αυτούς που θα στείλει στη δεύτερη ομάδα αναμένεται να ανακοινώσει ο νέος προπονητής των Πειραιωτών. Ο Μάριος Βρουσάι φαίνεται πως έχει καταφέρει να γυρίσει το κλίμα και το Sportdog.gr παρουσιάζει πώς έφτασε από τη Ναύπακτο στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός: Ο Βασίλης Δελημάρης μίλησε στο sportdog.gr για τον Μάριο Βρουσάι, την αρχή τής καριέρας του στον Ναυπακτιακό, αλλά και τη νέα ευκαιρία που αναμένεται να έχει τώρα στο Λιμάνι.

Ο δημοσιογράφος του NafpaktiaNews, το φωτογραφικό υλικό του οποίου συνοδεύει το θέμα, αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα του παίκτη στην ομάδα, στον Γιώργο Αμανατίδη που τον πήρε στο Λιμάνι αλλά και στον ΠΑΟΚ που είχε ξεχωρίσει την περίπτωσή του.

Μίλησε για τον χαρακτήρα του, την ηγετική του φυσιογνωμία, ενώ σημείωσε ότι περιμένει να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό αν πάρει τις ευκαιρίες που φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να του δώσει τώρα ο Μίτσελ.

"Έτσι άρχισαν να μιλάνε όλοι για Βρουσάι - Μπήκε στη μέση ο ΠΑΟΚ - Πήγε Ρέντη και..."

"Ο Μάριος είχε έρθει το 2014 στον Ναυπακτιακό, όταν ήταν προπονητής ο Σταύρος Σταύρου που τον γνώριζε από γειτονική ομάδα, τον Δωρικό. Ο τότε προπονητής τού έδωσε την ευκαιρία, στα 16 του, για να αγωνιστεί στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και, ήδη από τα φιλικά, έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και να ξεχωρίσει. Με τα πρώτα επίσημα παιχνίδια το έδειξε, ενώ στο ντεμπούτο του σκόραρε στο Σούπερ Καπ σε ένα κατάμεστο γήπεδο στο Μεσολόγγι. Είχε κάνει εξαιρετική ενέργεια και είχε πετύχει φοβερό γκολ. Έτσι είχαν αρχίσει να μιλάνε όλοι για αυτόν. Στα χαφ έπαιζε τότε, πίσω από τους επιθετικούς", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο καλός συνάδελφος από τη Ναύπακτο.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού πώς είχε προκύψει;

"Από την αρχή ήταν βασικός στον Ναυπακτιακό, ξεχώριζε και ήταν από τους καλύτερους σε κάθε αγώνα. Έτσι άρχισαν να τον παρακολουθούν κι άλλες ομάδες. Πρώτα ήταν ο Παναιτωλικός, ενώ και ο ΠΑΟΚ μπήκε στη μέση. Υπήρξαν κι άλλες ομάδες, αλλά η προσέγγιση που έγινε από τον Ολυμπιακό άρεσε και στον ίδιο. Ήταν προσωπική επιλογή του Αμανατίδη, είχε έρθει πολλές φορές στη Ναύπακτο για να τον δει. Συζήτησαν μαζί του, με τη διοίκηση και το αποφάσισαν. Ο Μάριος έκανε επίσκεψη στου Ρέντη και, έπειτα, ήρθε η συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες λένε τι το ήθελε ο ίδιος να πάει στον Ολυμπιακό, δεν μπήκε σε διαπραγμάτευση η ομάδα. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό που πήρε έτσι κι αλλιώς, κυρίως ήταν η θέληση του παίκτη να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό".

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει και ασχολήθηκε με την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός;

"Από αυτό που τον έχω ζήσει, από τα πρώτα βήματα στην ομάδα, είναι ότι λίγοι παίκτες στο τοπικό ποδόσφαιρο ήταν τόσο εξαιρετικοί όσο εκείνος και έδειχνε από νωρίς ότι μπορεί να τα καταφέρει. Έχει σκοράρει και σε επίσημα παιχνίδια, έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό με επιτυχία. Ο χαρακτήρας του είναι μαχητικός αλλά, παράλληλα, είναι καλό παιδί. Καλός χαρακτήρας, δουλευταράς, πιστεύω ότι όταν αρπάξει την ευκαιρία θα καθιερωθεί και θα είναι περιζήτητος όπως και άλλοι παίκτες από τον Ολυμπιακό".

"Βασικός στον Ολυμπιακό - Έχει τσαγανό και ψυχολογικά αποθέματα - Μεταγραφή για τον Μίτσελ"

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τώρα, με τον Μίτσελ, θα έχει νέα ευκαιρία. Πιστεύεις ότι μπορεί να τα καταφέρει;

"Πιστεύω ότι ο Μάριος έχει όλα τα φόντα ακόμα και για να παίξει βασικός, γιατί έχει και ποδοσφαιρικό θράσος, έχει ικανότητες και ταλέντο για να αντεπεξέλθει. Αλλά δεν έχει πάρει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται από κάποιον προπονητή. Από 16 ετών έπαιζε απέναντι σε παίκτες 25-30 ετών στην Α΄ Αιτωλοακαρνανίας, ξεχώριζε και ήταν από τους παίκτες που πρωταγωνιστούσαν σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχει τσαγανό και ψυχολογικά αποθέματα. Αρκεί να του δώσουν έναν συγκεκριμένο ρόλο".

Ποια θεωρείς ότι είναι η θέση του στο γήπεδο;

"Ο ρόλος του είναι μεσοεπιθετικά σε όλες τις θέσεις, δεξιά, αριστερά ή πίσω από τον επιθετικό. Έχει τις δυνατότητες για να οργανώσει το παιχνίδι, να δημιουργήσει παιχνίδι και να σκοράρει. Αξίζει να πάρει την ευκαιρία του και νομίζω ότι φέτος αν τον εμπιστευτεί ο Μίτσελ, θα είναι σαν μεταγραφή που δεν υπολόγιζαν μέχρι σήμερα στον Ολυμπιακό".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες αλλαγές Μίτσελ - Φτιάχνει 11αδα με Χάμες, Μπιέλ και Φορτούνη - 10αρι και εξτρέμ έκπληξη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags