Facebook Pixel Super League: Πωλείται Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ, πρόβλημα υγείας ο ιδιοκτήτης - Ηχηρή… μεταγραφή για top άσο της Εθνικής!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 22:00:00

Πωλείται Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ, πρόβλημα υγείας ο ιδιοκτήτης - Ηχηρή… μεταγραφή για top άσο της Εθνικής!

Οι Μιχείες
Πωλείται Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ, πρόβλημα υγείας ο ιδιοκτήτης - Ηχηρή… μεταγραφή για top άσο της Εθνικής!

Ποια είναι η τιμή πώλησης της ομάδας και ο υποψήφιος αγοραστής! Ομάδα της Super League ετοιμάζεται να αλλάξει χέρια και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις, ενώ την ίδια ώρα προβεβλημένος ποδοσφαιριστής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει ατζέντη. Bonus το παρασκήνιο με το Νο9 του Πασχαλάκη, που δεν θα έλεγε όχι ούτε στο Νο10.

Super League: Οι λόγοι υγείας Σουπερλιγκάτου ιδιοκτήτη που τον οδηγούν στο να βάλει πωλητήριο στην ΠΑΕ... Ποιος είναι ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αποτελέσει την... "Ωραία Ελένη" για να ξεσπάσει πόλεμος στην ελληνική πιάτσα agents... Και πως ο Πασχαλάκης με το "καλημέρα" στον Ολυμπιακό βρήκε... τρόπο να προκαλέσει ντόρο!!!

1. Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ είναι εδώ και λίγους μήνες σε διαδικασία... πώλησης! Και ένας βασικός λόγος είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ιδιοκτήτης της και έμπειρος παράγοντας. Με την βοήθεια γνωστού Έλληνα ατζέντη έχει βρεθεί υποψήφιος αγοραστής και μάλιστα από την Γερμανία. Δεν μιλάμε άλλωστε για  απλό ενδιαφέρον αλλά για προχωρημένες επαφές. Αν και με τα 5.000.000 ευρώ, που έχει θέσει ως τίμημα για την μεταβίβαση της ΠΑΕ ο ιδιοκτήτης, πολύ δύσκολα θα φτάσουν σε done deal. Αυτή τουλάχιστον είναι η εκτίμηση της ενημερωμένες ελληνικής πιάτσας agents.

2. Είναι Έλληνας διεθνής, σταθερά στις επιλογές τόσο του Φαν Σχιπ όσο και του Πογέτ, αρκετά προβεβλημένος τα τελευταία χρόνια (και μέσα από την ομάδα του). Ο εν λόγω άσος εδώ και χρόνια είναι πιστός στον (Έλληνα) ατζέντη του αλλά παρά τις καλές σεζόν του και την εξελιξή του, δεν το έχει... εισπράξει - στο βαθμό ενδεχομένως που θα ήθελε - σε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Εσχάτως - όπως τουλάχιστον κυκλοφορεί στην μανατζερική πιάτσα - "φλερτάρει" μαζί του άλλος Ελληνας ατζέντης, με υψηλότερη... δυναμική και καλύτερη... σύνδεση στις διεθνείς αγορές. Στόχος να τον υπογράψει/πάρει στο Γραφείο του. Αν ο διεθνής άσος... ενδώσει θα φανεί προσεχώς και μέχρι τον Δεκέμβριο. Αν πάντως συμβεί αυτό θα σηκωθεί... πολύ σκόνη και μεγάλος θόρυβος στην εγχώρια μανατζερική αγορά.

3. Τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη εξιτάρουν οι... υπερβολές. Είτε με το στυλ του, είτε ακόμη και όταν είναι κάτω από την εστία του! Του αρέσει να...προκαλεί εντυπώσεις, να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού. Κάπως έτσι (κι από την στιγμή που το "31" ήταν πιασμένο από τον Κρίστινσον) πήγε στην επιλογή της "φανέλας με το 9" στην νέα του ομάδα, προκαλώντας και τον σχετικό ντόρο σε ΜΜΕ και social. Μιλάμε για  έναν από τους δυο πιο "ιερούς" αριθμούς. Στους "ερυθρόλευκους" αλλά και γενικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα το "9" δεν το έχει πάρει/"φορέσει" ποτέ στο παρελθόν κάποιος τερματοφύλακας, είτε γιατί δεν το... έβρισκε, είτε γιατί δεν του το έδιναν, είτε γιατί δεν...τολμούσε να το ζητήσει! Ο Πασχαλάκης πρωτοπορεί και γίνεται έτσι ο πρώτος τερματοφύλακας με το...9! Πάλι καλά δηλαδή που δεν ήταν ελεύθερο το "10" στον Ολυμπιακό(το... πρόλαβε ο Χάμες) γιατί ο "Big Aλεξ" ήταν ικανός να το επέλεγε/ζητούσε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κρυφή συμφωνία Πασχαλάκη-Ολυμπιακού για τα χρήματα - "Όχι" σε Άραβες, ούτε το σκέφτηκε για ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags