Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέος... Μανωλάς στον Ολυμπιακό - "Σκάει" μεγάλη πρόταση από Άραβες - Η... μαύρη λίστα του Μίτσελ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-01 10:00:00

Νέος... Μανωλάς στον Ολυμπιακό - "Σκάει" μεγάλη πρόταση από Άραβες - Η... μαύρη λίστα του Μίτσελ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέος... Μανωλάς στον Ολυμπιακό - "Σκάει" μεγάλη πρόταση από Άραβες - Η... μαύρη λίστα του Μίτσελ!

Ποιοι ποδοσφαιριστές είναι προς πώληση και ποιοι δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος ήδη έχει πάρει τις αποφάσεις του. Για ποιο πρωτάθλημα μπορούν να φύγουν και τα χρήματα που ελπίζουν να πάρουν στο Λιμάνι. Μία καλή προσφοροά, σίγουρα θα βοηθήσει.

Μπορεί οι μεταγραφές των Αλέξανδρου Πασχαλάκη και Παϊτίμ Κασάμι να ήταν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι τελευταίες για τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών αναφέρει πως το ρόστερ δεν έχει… κλειδώσει οριστικά.

Και δεν αναφερόμαστε τόσο σε κάποια πιθανή απόκτηση στόπερ, όπου οι πιθανότητες είναι ελάχιστες λόγω των παικτών που υπάρχουν στην ελεύθερη αγορά όσο σε κάποια πιθανή αποχώρηση.

Εξάλλου, την Τρίτη κλείνει το παράθυρο στα Εμιράτα, κάτι που σημαίνει ότι μόνο απίθανο δεν είναι να «σκάσει» κάποια πρόταση από εκεί στον Ολυμπιακό για παίκτη που δεν υπολογίζει ο Μίτσελ!

Σε ποιους δεν υπολογίζει ο Μίτσελ

Εάν πούμε ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή διαθέτει τέσσερα αριστερά μπακ και πως οι Μαρσέλο και Ρέαμπτσιουκ είναι αναντικατάστατοι, τότε οι Λάιτνερ και Κούτρης είναι τα πρώτα φαβορί για να κοπούν άμεσα. 

Κοιτώντας στα δεξιά, ο Ολυμπιακός διαθέτει τέσσερα δεξιά μπακ, τους Λαλά, Βρσάλικο, Άβιλα και Ανδρούτσο. Και οι Λαλά - Ανδρούτσος ουσιαστικά είναι εκτός, ενώ στα στόπερ δεν τίθεται θέμα να φύγει κάποιος εκ των Μπα, Σισέ, Ρέτσου και Σωκράτη, μετά από την αποχώρηση του Μανωλά.

Όσον αφορά τον άξονα, μόνο ο Αγκιμπού Καμαρά θα μπορούσε να φύγει άμεσα, που δεν βρήκε ομάδα. Από εκεί και πέρα καλές πιθανότητες για να έφευγε για Κατάρ συγκεντρώνει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες αλλαγές Μίτσελ - Φτιάχνει 11αδα με Χάμες, Μπιέλ και Φορτούνη - 10αρι και εξτρέμ έκπληξη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags