Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ανατροπή με τον Ελ Αραμπί στο Λιμάνι - "Βουίζει η πιάτσα" για το μέλλον του - Πάρα πολλά τα λεφτά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-01 19:39:00

Ανατροπή με τον Ελ Αραμπί στο Λιμάνι - "Βουίζει η πιάτσα" για το μέλλον του - Πάρα πολλά τα λεφτά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με τον Ελ Αραμπί στο Λιμάνι - "Βουίζει η πιάτσα" για το μέλλον του - Πάρα πολλά τα λεφτά!

Το... χρυσό συμβόλαιο, οι μέτριες εμφανίσεις και η νέα πρόταση από το εξωτερικό. Γιατί τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη φημολογία για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες ο Μαροκινός άσος; Ποιες ομάδες τον παρακολουθούν και πότε θα υπάρχουν εξελίξεις.

Ολυμπιακός: Το όνομα του Γιουσέφ Αλ Αραμπί βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, δεδομένου ότι το μέλλον του μπορεί να βρίσκεται μακριά από το Λιμάνι! Ο πεπειραμένος άσος ανανέωσε το συμβόλαιό του το περασμένο καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό (μέχρι το 2024), είχε το υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα πριν από την έλευση του Μαρσέλο (2 εκατ. ευρώ που με τα μπόνους φτάνουν στα 2,8) και, προφανώς, οι απαιτήσεις από εκείνον ήταν και παραμένουν πολύ υψηλές.

Ο επιθετικός από το Μαρόκο ήρθε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2019-20 και από τότε έχει αγωνιστεί σε 151 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει συνολικά 78 γκολ.

Παράλληλα, έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα (2019-20, 2020-21 και 2021-22) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2019-20), ενώ έχει αναδειχθεί δύο σεζόν πρώτος σκόρερ της Super League, 2019-20 με 20 γκολ και 2020-21 με 22 γκολ. Άρα ο Ολυμπιακός έχει πετύχει φλέβα χρυσού με την περίπτωσή του...

Για αυτό υπήρχαν και υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από εκείνον, με αποτέλεσμα το... μούδιασμα που είχε μέσα στο καλοκαίρι με το γκολ που δεν ερχόταν, να αναγκάσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να φέρουν στην Ελλάδα και τον Χουάνγκ... Νο2, και λίγο καιρό πριν τον Σιντρίκ Μακαμπού.

Αποτέλεσμα; Να υπάρχει, τώρα, ρεπορτάζ, που θέλει τον Ελ Αραμπί να είναι στη λίστα ομάδας από τα Εμιράτα (υπάρχουν τρεις πολύ καλοί επιθετικοί πια στον Ολυμπιακό!) για να συνεχίσει την καριέρα του! Γιατί ο διεθνής άσος διατηρεί εξαιρετικό όνομα στο αραβικό ποδόσφαιρο και, προφανώς, οι εμφανίσεις του τόσα χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού ανεβάζουν περισσότερο τις μετοχές του. Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν αρκετές πληροφορίες που θέλουν του Άραβες να ετοιμάζουν μία μεγάλη προσφορά για να κάνουν δικό τους τον παίκτη τον Γενάρη!

"Καλό όνομα στα Εμιράτα - Συμβόλαιο για έναν χρόνο - 2,8+ εκατ. ευρώ"

"Ο Ελ Αραμπί έχει καλό όνομα στο πρωτάθλημα, αλλά είναι και σε μεγάλη ηλικία πια. Θεωρώ ότι μια χρόνια μπορεί να τον πάρουν. Προφανώς αν υπάρξει ενδιαφέρον θα είναι από μεγάλη ομάδα, γιατί έχουν ανοίξει και εκεί οι θέσεις των ξένων. Το συμβόλαιο που έχει στον Ολυμπιακό, βέβαια, είναι μεγάλο. Αλλά αν θέλουν να πάρουν τον Ελ Αραμπί, θα του δώσουν τα ίδια ή και περισσότερα, και θα τον πάρουν", ανέφερε μέσω του sportdog ο Δημήτρης Σιώρης για την πιθανότητα να αποχωρήσει ο Αραμπί για τα Εμιράτα, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το αραβικό ποδόσφαιρο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Μανωλάς στον Ολυμπιακό - "Σκάει" μεγάλη πρόταση από Άραβες - Η... μαύρη λίστα του Μίτσελ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags