Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κωνσταντίνος Τζολάκης: "Επιλογή Μαρινάκη ο Τζολάκης - Να διαψεύσει τον Κελεσίδη - Ταπεινός, με πειθαρχία και προσόντα"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-02 12:50:00

"Επιλογή Μαρινάκη ο Τζολάκης - Να διαψεύσει τον Κελεσίδη - Ταπεινός, με πειθαρχία και προσόντα"!

του Γιώργου Κτενά
"Επιλογή Μαρινάκη ο Τζολάκης - Να διαψεύσει τον Κελεσίδη - Ταπεινός, με πειθαρχία και προσόντα"!

Γιατί ο νεαρός κίπερ είναι έτοιμος πλέον να παίξει και να κάνει καριέρα; Το Sportdog.gr παρουσιάζει τον τερματοφύλακα που... έρχεται για να αφήσει την δική του ιστορία στο Λιμάνι και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πώς φόρεσε τα ερυθρόλευκα, η σχέση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας και πώς θα καθιερωθεί.

Προσωπική επιλογή τού Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν η έλευση Κωνσταντίνου Τζολάκη στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Δημήτρης Μαθιουλάκης.

Επί σειρά ετών γενικός αρχηγός του Πλατανιά, δηλαδή της ομάδας που παραχώρησε τον νεαρό τερματοφύλακα στους Ερυθρόλευκους, μας είχε μιλήσει για τον νεαρό άσο από την εποχή του πρώτου ξεπετάγματός του, ενώ τώρα είχαμε επικοινωνία και με τον Νίκο Μαναρώλη, προπονητή που ήταν στα τμήματα υποδομής του Πλατανιά το διάστημα που ο Τζολάκης ξεχώρισε με την παρουσία του.

Αφορμή για αυτό το θέμα στάθηκε η πρόθεση του Μίτσελ για να δώσει τα γάντια του βασικού στον νεαρό άσο, προκειμένου να μείνει στον πάγκο και να αποσυμπιεστεί ο Βατσλίκ - Μια απόφαση που, ίσως, είναι ευκαιρία καριέρας για τον Τζολάκη.

"Ψηλά το ταβάνι του Τζολάκη - Για αυτό ξεχώριζε από μικρός - Μπορεί στον Ολυμπιακό"

Ο Ν. Μαναρώλης αναφέρθηκε, αρχικά, στην παρουσία του εκείνη την περίοδο στα τμήματα υποδομής του Πλατανιά: "Ήταν παιδί που σωματοδομικά ήταν ανεπτυγμένο, κι αυτό παίζει μεγάλη σημασία για τη θέση του τερματοφύλακα. Επίσης, ήταν πολύ ώριμο για τη θέση του τερματοφύλακα. Από τα τμήματα υποδομής του Πλατανιά ξεχώριζε, φαινόταν ότι είχε ψηλά το ταβάνι του".

Ποια στοιχεία του τον έκαναν να ξεχωρίζει;

"Το βασικότερο όλων ήταν η ωριμότητα σε σχέση με την ηλικία του, κάθισε και δούλεψε, ήταν πειθαρχημένος, για να ξεχωρίσει ήταν απαραίτητο στοιχείο. Ήταν πολύ καλός δέκτης από τους προπονητές του σε τακτικά θέματα του ποδοσφαίρου και πάντα η διάθεση που είχε για να μάθει και να προοδεύσει στο ποδόσφαιρο και το σχολείο".

Τωρα ακούγεται, ξανά, ότι θα έχει την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό. Τι πιστεύετε;

"Είναι έτοιμος για να αρπάξει την ευκαιρία και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει άλλους τερματοφύλακες, να αποδείξει ο,τι ακούγεται για εκείνον. Φυσικά και μπορεί να τα καταφέρει".

"Να διαψευστεί ο Κελεσίδης - Όχι 10 χρόνια στον Ολυμπιακό - Να πάρει ευκαιρία και να παραμείνει βασικός"

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης έχει δηλώσει, εδώ στο sportdog, ότι ο Ολυμπιακός έχει βρει τερματοφύλακα για τουλάχιστον 10 χρόνια με τον Τζολάκη.

"Θα ήθελα να διαψευστεί ο κύριος Κελεσίδης και να μην μείνει για 10 χρόνια στον Ολυμπιακό ο Τζολάκης - Προφανώς το αναφέρω χαριτολογώντας. Να μην μείνει 10 χρόνια για να ανοίξει κάποια στιγμή τα φτερά του και στο εξωτερικό. Αλλά θα συμφωνήσω ότι ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλή κίνηση που τον πήρε και ελπίζω να πάνε όλα καλά στην καριέρα του".

Χρειάζεται μόνο μια ευκαιρία στον Ολυμπιακό ή και εμπιστοσύνη;

"Βαδίζει με σταθερά βήματα και θεωρώ ότι πρέπει να πάρει ευκαιρία αλλά, όπως λέτε, να μην αντικατασταθεί. Να παραμείνει ως βασικός γιατί έχει δείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να τα καταφέρει και θα το κάνει και τώρα".

"Άριστος χαρακτήρας και καλός μαθητής - Καριέρα στον Ολυμπιακό"

Στη συνέχεια αναδημοσιεύουμε παλαιότερη συνέντευξη του Δημήτρη Μαθιουλάκη στο sportdog, που εκείνο το διάστημα ήταν γενικός αρχηγός στην κρητική ομάδα.

"Με τον πατέρα του Κωνσταντίνου είμαστε φίλοι και μας τον είχε φέρει για να τον δούμε. Τον κρατήσαμε και το παιδί πήγε πολύ καλά. Είναι και πολύ καλό παιδί, άριστος χαρακτήρας, αλλά και πολύ δουλευταράς. Για αυτό και προχώρησε. Είναι πολύ ταπεινός, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είναι και άριστος μαθητής", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του: "Είναι ψηλός, και οι δύο γονείς του είναι ψηλοί άλλωστε, με καλή σωματοδομή για τερματοφύλακας. Έχει προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο και είμαι βέβαιος ότι έχει μέλλον μπροστά του. Θεωρώ ότι μπορεί να μείνει στον Ολυμπιακό και να έχει καλή καριέρα".

"Τον επέλεξε ο Μαρινάκης - Εγώ τον πήγα στον Ολυμπιακό"

Στη συνέχεια ο Δ. Μαθιουλάκης είχε αναφερθεί στο πώς βρέθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά και στο γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον είχε ξεχωρίσει στα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής.

"Εγώ τον είχα πάει για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, έτσι είχαμε μάθει τότε, αλλά δεν είχαν προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση. Τον ήθελε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό, σε εμάς τότε έπαιζε στα τμήματα υποδομής και λογικά εκεί θα τον είχε δει. Αν τον προσέξουν στην ομάδα, πιστεύω ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στο sportdog ο γενικός αρχηγός του Πλατανιά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες δύο μεγάλες μεταγραφές Ολυμπιακού για Γενάρη - Φέρνει Έλληνα στόπερ και… Πογκμπά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags