Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιώργος Μίνος: Αποκάλυψη Μίνου! Βαρύ κλίμα στον ΠΑΟΚ για top όνομα - "Κίνηση από Σαββίδη και Γκοντσάρεβα"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 00:07:00

Αποκάλυψη Μίνου: Βαρύ κλίμα στον ΠΑΟΚ για top όνομα - "Κίνηση από Σαββίδη και Γκοντσάρεβα"!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μίνου: Βαρύ κλίμα στον ΠΑΟΚ για top όνομα - "Κίνηση από Σαββίδη και Γκοντσάρεβα"!

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό φέρνει άμεσα εξελίξεις στον Δικέφαλο! Ο γνωστός ρεπόρτερ των "ασπρόμαυρων" μετέφερε στην Αθλητική Κυριακή πως υπάρχει έντονος προβληματισμός στη διοίκηση...

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2-1 στην Τούμπα και έμεινε στον -7 από το Τριφύλλι, που βρίσκεται στην κορυφή της Super League.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Μίνος στην Αθλητική Κυριακή, επικρατεί κλίμα προβληματισμού στον Δικέφαλο του Βορρά μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Μάλιστα ο έμπειρος ρεπόρτερ μετέφερε στον τηλεοπτικό "αέρα" της εκπομπής ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Ζοσέ Μπότο στο εσωτερικό του συλλόγου.



Σύμφωνα με τον Γιώργο Μίνο, η μέτρια πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν χρεώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Πορτογάλο Τεχνικό Διευθυντή. Όχι μόνο οι φίλαθλοι αλλά και οι διοικούντες δεν είναι ευχαριστημένοι από τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τις καλοκαιρινές μεταγραφές του Μπότο, βάσει των οποίων στήθηκε η φετινή ομάδα.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανανέωση συμβολαίου του Ντόουγκλας Αουγκούστο, λέγοντας ότι ο Μπότο ήταν αντίθετος με αυτή την κίνηση και τονίζοντας με νόημα ότι "υπάρχει θέμα, από τη στιγμή που η ανανέωση Αουγκούστο προχώρησε κανονικά, από τη Μαρία Γκοντσάρεβα και τον Γιώργο Σαββίδη", κόντρα στη θέληση του Μπότο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags