Facebook Pixel Super League - Παναθηναϊκός: "Ντου" ομάδας Big-4 για Αϊτόρ - ’Ενα εκατομμύριο για να αφήσει ΠΑΟ - Κάνουν κακό οι... βεντέτες του Άρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 18:05:00

"Ντου" ομάδας Big-4 για Αϊτόρ- ’Ενα εκατομμύριο για να αφήσει ΠΑΟ- Κάνουν κακό οι βεντέτες του Άρη!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Ντου" ομάδας Big-4 για Αϊτόρ- ’Ενα εκατομμύριο για να αφήσει ΠΑΟ- Κάνουν κακό οι βεντέτες του Άρη!

Η "ζημιά" λόγω Μουντιάλ και ο "σοφός" Γιοβάνοβιτς στην Τούμπα! Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για την ανωτερότητα του Πανθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ, για τη διακοπή που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και θα... βάλει εμπόδια στους Πράσινους και αποκαλύπτει όσα κυκλοφορούν στην μανατζερική πιάτσα για τον Ισπανό άσο και το ενδιαφέρον άλλης μεγάλης ελληνικής ομάδας.

Super League - Παναθηναϊκός: Γιατί οι "βεντέτες" του Άρη από την μέση και μπροστά κάνουν κακό στις... μεταβάσεις...

Γιατί ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει την μεγάλη (μουντιαλική) διακοπή του πρωταθλήματος και τι μπορεί να κοστίσει στον Παναθηναϊκό...

Τι λέει η μανατζερική πιάτσα για την ανανέωση του Αϊτορ, η τρελή υπεραξία που δημιουργείται, τα "κόλπα" του  ατζέντη του,  το ενδιαφέρον άλλης Μπιγκφοράτης ομάδας... Και πόσο πολύ βοηθάει τον Ισπανό ακραίο το παιχνίδι του Ιβάν...

ΑΡΗΣ: μπορεί να γίνει εντυπωσιακός στο μάτι γιατί διαθέτει πολύ καλές μονάδες/μπαλάτους παίκτες απο την μέση και μπροστά αλλά συγχρόνως αυτό του δημιουργεί και σοβαρό πρόβλημα στις μεταβάσεις. Βλέπετε έχουν μαζευτεί πολλές "βεντέτες" με αποτέλεσμα ο Άρης να είναι προβληματικός συνολικά στην αμυντική του λειτουργία αφού ανασταλτικά πέφτει όλο το βάρος σε τρεις με τέσσερις (μάξιμουμ) παίκτες του! Συν το ότι έχει έναν...νορμάλ (τίποτα περισσότερο όμως) τερματοφύλακα και μετριότατα μπακ. Στον Βόλο θα μπορούσε να είχε φάει και το 3-0 αλλά αν σκόραρε θα μπορούσε και να το γύριζε!!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: στα μάτια μου  ήταν έτσι κι αλλιώς το φαβορί στην χθεσινή αναμέτρηση κι ας έπαιζαν στην Τούμπα. Και λόγω ομάδας και λόγω ρόστερ και λόγω χαρακτήρα και λόγω ψυχολογίας αλλά και επειδή μέχρι τώρα τον πάει/τον θέλει η μπάλα. Κοινώς σε όλα οι "πράσινοι" υπερτερούσαν του "δικεφάλου".  Έχουν ένα καλοκτισμένο σύνολο με γκρουπ - κορμό από την περασμένη σεζόν, μια ομάδα με ταυτότητα, ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, καλά γυμνασμένη και έμπειρο προπονητή που παίρνει από κάθε παίκτη του το 100%. Προσθέστε μομέντουμ, αύρα, ψυχολογία και πίστη / νοοτροπία πως μπορούν φέτος να κάνουν/να αντέξουν σε συνθήκες σκληρού πρωταθλητισμού και έχετε την εξήγηση για το απόλυτο 6 στα 6 αλλά και τις 2 ανατροπές σε ισάριθμα ντέρμπι με τους "δικεφάλους" απο 0-1 σε 2-1!!!

Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι "γεμάτος" έχει λύσεις/όπλα από τον πάγκο ακόμη και όταν του λείπουν παίκτες όπως ο Παλάσιος, ο Βέρμπιτς, ο Κότσιρας...

ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ: έχει δημιουργήσει ένα γκρουπ που πιστεύει και το δείχνει πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα! Από την στιγμή που κέρδισε με ανατροπή και στην Τούμπα, μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο, σε οποιαδήποτε έδρα. Εννοείται και τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος τεχνικός πρέπει να είναι ο μοναδικός από της Big 5 που λογικά δεν θέλει την μεγάλη μουντιαλική διακοπή. Γιατί η ομάδα του δείχνει να είναι... άπιαστη, δεν έχει δυο παιχνίδια την εβδομάδα (όπως οι "ερυθρόλευκοι") και αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα κανονικά μέχρι τέλη Δεκεμβρίου, θα μπορούσε να γίνει το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του, κτίζοντας μια σημαντική βαθμολογική διαφορά. Αν στο τέλος της σεζόν το "τριφύλλι" του κόουτς Γιοβάνοβιτς χάσει το πρωτάθλημα, θα έχει παίξει ρόλο και η δίμηνη διακοπή του πρωταθλήματος (αυτή θα λειτουργήσει σίγουρα υπέρ του Ολυμπιακού, των πολλών και καλών παικτών, τους οποίους ο Μίτσελ πρέπει να μοντάρει)!!

ΠΑΛΑΣΙΟΣ: αν τον είχε για να παίζει πάνω στον βετεράνο Βιεϊρίνια θα μπορούσε να κερδίζει από το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα. Ο "σοφός" Γιοβάνοβιτς με το που άλλαξε πλευρές στους Μπερνάρ - Αιτόρ και πήγε τον Ισπανό από τα δεξιά, χρειάστηκαν μόλις τρεις μεγάλες μπάλες στο β´ ημίχρονο για να φτάσει στην ανατροπή!

ΣΕΝΚΕΦΕΛΝΤ/ΜΑΓΚΝΟΥΣΟΝ: είναι ξεκάθαρο πως ο Γιοβάνοβιτς τους εμπιστεύεται γιατί του εξασφαλίζουν το πάσινγκ γκέιμ , πάνω στο οποίο είναι σούπερ δομημένος ο Παναθηναϊκός. Απο την άλλη είναι αργά στόπερ κι αυτό στην πορεία μπορεί να το πληρώσει ο Παναθηναϊκός. Όπως και χθες με το πέναλτι που είδε ο Αυστριακός διαιτητής σε ροή αγώνα αλλά σωστά πήρε πίσω με την χρήση του Var. Ο Μάγκνουσον ήταν τυχερός που δεν βρήκε (για ελάχιστο) τον Κωνσταντέλια, η καθυστερημένη κίνηση που έκανε κάλλιστα θα μπορούσε να προκαλέσει επαφή και να ήταν πέναλτι...

ΑΙΤΟΡ/1: μετράει πλέον 6 γκολ σε ισάριθμα εμφανίσεις του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με το διπλό σκοράρισμα χθες στην Τούμπα έφτασε τα 7 γκολ σε 6 αγωνιστικές, όταν πέρσι συνολικά έβαλε 10. Κάνει μακράν την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, τα 26 του χρόνια, που είναι και η σεζόν ανανέωσης του συμβολαίου του. Η στήλη έγκαιρα κι αποκλειστικά αποκάλυψε πως ο ατζέντης του, ο Ισπανός Μποτίνες (που πήγε τον Φερνάντες στην ΑΕΚ και έκανε ... εχθρό του τον Ιβάν Σαββίδη), είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, θα ήταν δύσκολος διαπραγματευτής" ενώ δεν θα συζητούσε για νέο συμβόλαιο με αποδοχές χαμηλότερες από των Σπόραρ, Βέρμπιτς. Στα ρεπορτάζ γράφουν πλέον πως δεν θα φτάσουν τα 600 με 650 χιλιάρικα, πως θέλει διπλασιασμό (800 χιλιάρικα) κι ενώ στην ελληνική πιάτσα agents λένε πως του έχει μεταφερθεί ήδη το ενδιαφέρον άλλης Μπιγκφοράτης ομάδας και ότι  μπορεί να πρόσφερε στον Αιτορ αποδοχές... εκατομμυρίου! Αλήθεια ή μανατζερικό κόλπο θα φανεί προσεχώς. Νωρίς είναι ακόμη λέω εγώ για όλα αυτά.

ΑΙΤΟΡ/2: σίγουρα θα γίνει χοντρό παιχνίδι για πάρτη του, όσο τουλάχιστον ο Αιτόρ συνεχίζει με σπασμένα φρένα, να βάζει και να μοιράζει γκολ. Απλά μια επισήμανση: δεν ξέρω αν είναι παίκτης των 800 ή των 900 χιλιάδων ή του εκατομμυρίου το χρόνο. Βλέπω όμως, ότι του ταιριάζει απόλυτα το στυλ παιχνιδιού του Παναθηναϊκού του Γιοβάνοβιτς! Τι θέλω να πω; Πως δεν είμαι βέβαιος πως ο Αιτόρ θα ήταν το ίδιο επιδραστικός σε αυτό που παίζει ο Αλμέιδα ή στον Μίτσελ, σε σχέση και με το πως διαμορφώνεται το κασέ του (πάει για τρελή υπεραξία)!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαέστρος Γιοβάνοβιτς - Ο Λουτσέσκου "κάρφωσε" Μπότο, άφαντος Ζίβκοβιτς - Οφθαλμίατρο ο ρέφερι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags