Facebook Pixel Σεντρίκ Μπακαμπού: Το παρασκήνιο με την εκτέλεση πέναλτι του Μπακαμπού!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 23:38:00

Το παρασκήνιο με την εκτέλεση πέναλτι και το πρώτο γκολ του Μπακαμπού!

Sportdog Team
Το παρασκήνιο με την εκτέλεση πέναλτι και το πρώτο γκολ του Μπακαμπού!

Η κίνηση που έκανε ο φορ από τον Κονγκό, στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και λίγο μετά εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 του Ολυμπιακού στη συνάντηση.

Ο Σέντρικ Μπακαμπού ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο στο Φάληρο. Ο Αφρικανός φορ στο 4-4-2 του Μίτσελ εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε είχε και άλλες τέσσερις ακόμα τελικές, όντας μακράν ο πιο επιδραστικός παίκτης του γηπέδου.

Μάλιστα, υπάρχει κι ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο σχετικά με το 1-0. Συγκεκριμένα ο Μπακαμπού ήταν τόσο σίγουρος ότι θα ευστοχήσει στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ώστε πήρε την μπάλα πριν από την εκτέλεση και δεν την άφησε σε κανέναν!

Πανηγυρισμός όλο νόημα

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Περιστεριώτες ο επιθετικός από το Κονγκό μίλησε για την εμφάνισή του και μεταξύ άλλων, εξήγησε τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του. "Σημαίνει ότι δεν μιλάμε, αλλά ξέρουμε. Έχει να κάνει με όσα συμβαίνουν στο Κονγκό και με εκφράζει πολύ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπακαμπού, ο οποίος συμπλήρωσε κιόλας τα εξής:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί σκόραρα δύο φορές στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξα βασικός. Είναι σημαντικό ότι πετύχαμε τον στόχο μας να παίξουμε καλά και να πάρουμε βαθμούς".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags