Facebook Pixel Ντέμης Νικολαΐδης: Αποκάλυψη Νικολαΐδη - Έτσι προέκυψε η ανάρτηση Αραούχο με το "Αιώνιε Ντέμη" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 13:47:00

Αποκάλυψη Νικολαΐδη - Έτσι προέκυψε η ανάρτηση Αραούχο με το "Αιώνιε Ντέμη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολαΐδη - Έτσι προέκυψε η ανάρτηση Αραούχο με το "Αιώνιε Ντέμη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ έκανε γνωστή την ιστορία όπου και προέκυψε η ανάρτηση του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή για τον ίδιο με την φωτογραφία του στην OPAP Arena.

Ντέμης Νικολαΐδης: Πολλές ήταν οι φωτογραφίες που έβγαλε ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της OPAP Arena όμως αυτή που έγινε... viral ήταν αυτή με τον ίδιο δίπλα στη θέση του Σέρχιο Αραούχο και τον Αργεντίνο αργότερα να προχωράει σε ανάρτηση και να γράφει μεταξύ άλλων «αιώνιε Ντέμη».

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μέσα από την εκπομπή του «Monday FC» αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός και μάλιστα αποκάλυψε πως έφτασε ο Αραούχο να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

«Είμαστε κάτω και περιμένουμε να μπούμε. Μου λέει ο Ηλίας "έχεις δει τα αποδυτήρια", του λέω "όχι". "Πάμε μου λέει", με πάει στα αποδυτήρια, του λέω "βγάλε με μία", εδώ στην θέση του Αραούχο (σ.σ. και ο Ντέμης φόραγε το 11) και με βγάζει. Εκεί που καθόμουν εγώ στην σουίτα, μπροστά μου ήταν οι παίκτες της ΑΕΚ και την στέλνω στον Αραούχο την φωτογραφία, απλά για να του δείξω οτι ήρθα στην θέση του. Με ρώτησε "μπορώ να την χρησιμοποιήσω" και του είπα "μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις". Μετά μου είπαν οτι την ανέβασε...», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags