Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό... απασφάλισε ο Λουτσέσκου μετά τον ΠΑΟ - Δεν έχει τον... Χάαλαντ
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 14:38:00

Για αυτό... απασφάλισε ο Λουτσέσκου μετά τον ΠΑΟ - Δεν έχει τον... Χάαλαντ

Sportdog Team
Για αυτό... απασφάλισε ο Λουτσέσκου μετά τον ΠΑΟ - Δεν έχει τον... Χάαλαντ

Πολύ έντονη είναι η κριτική που ασκείται τις τελευταίες ώρες στον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Τούμπας κάτι που δείχνει να τον εκνευρίζει ιδιαίτερα.

ΠΑΟΚ: Για την κριτική που ασκείται από μερίδα οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά στο πρόσωπο του Ραζβάν Λουτσέσκου, που πολλές φορές φτάνει τα όρια της απαξίωσης, μετά την ήττα στην Τούμπα από τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ότι είναι κάτι που εκνευρίζει τον Ρουμάνο τεχνικό, ενώ δεν μπαίνει στην εξίσωση το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει λύσεις επιθετικά.

«Στον ΠΑΟΚ δημιουργείται εύκολα κλίμα κατά προπονητών. Το ίδιο είχε γίνει με τον Πάμπλο Γκαρσία ή τον Άμπελ Φερέιρα. Δεν είναι σοβαρή η κριτική ότι έβαλε τον Μπίσεσβαρ φορ ο Λουτσέσκου, λες και είχε τον πάγκο τον Χάαλαντ και δεν τον έβαλε. Υπάρχει πίεση στον Ρουμάνο και τον εκνευρίζει όταν υπάρχει απαξίωση. Το έχει περάσει και στο παρελθόν, πιστεύω θα το ξεπεράσει και τώρα

Αν υπήρχε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον τρεις πόντους παραπάνω, κυρίως από τα ματς με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για το θέμα γκολ, γιατί η ομάδα έχει πολύ μικρή αποτελεσματικότητα, παρότι έχει κατοχή και δημιουργεί φάσεις», πρόσθεσε για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags