Facebook Pixel ΑΕΚ: Το παρασκήνιο πίσω από το συγκινητικό πανό της Original για "αυτούς που δεν ήταν εκεί" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 17:40:00

Το παρασκήνιο πίσω από το συγκινητικό πανό της Original για "αυτούς που δεν ήταν εκεί" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το παρασκήνιο πίσω από το συγκινητικό πανό της Original για "αυτούς που δεν ήταν εκεί" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τεράστιο πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της Original 21 χρειάστηκε πολλή δουλειά για να φτάσει να σηκωθεί στην πρεμιέρα της "OPAP ARENA".

ΑΕΚ: Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της χθεσινής πρεμιέρας της Ένωσης στην "OPAP ARENA" κόντρα στον Ιωνικό ήταν το γιγαντιαίο πανό που σήκωσαν οι οργανωμένοι προς τιμήν των φίλων της ομάδας που δεν πρόλαβαν να δουν από κοντά το νέο γήπεδο. Το συγκεκριμένο πανό κρύβει μια ιδιαίτερη ιστορία.

Κατ' αρχήν καταγράφηκαν 170 πρόσωπα. Και η προετοιμασία του εγχειρήματος ξεκίνησε το καλοκαίρι. Ήταν ένα πανό που ξεπερνούσε τα 20 κιλά και για τη δημιουργία του χρειάστηκε να δουλέψουν σχεδόν 30 άτομα. Για να φτιαχτεί χρειάστηκε χρόνος και χρήματα, καθώς το κόστος του ξεπέρασε τα 10.000 ευρώ.

Όσο για το πώς στήθηκε; Οι δοκιμές για το πώς θα ανέβαινε στο ύψος της κορυφής του γηπέδου, χωρίς να υπάρξουν… παρατράγουδα, ξεκίνησαν το Σάββατο, ενώ για τη μεταφορά χρειάστηκε φορτηγό.

Επίσης χρησιμοποιήθηκε ειδικός μηχανισμός που υπάρχει για τα ντέρμπι και "ρίχνει" δίχτυ μπροστά από το πέταλο, προκειμένου να μην πέφτουν αντικείμενα και φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο. Ταυτόχρονα τοποθετήθηκαν και αντίβαρα, προκειμένου να μην το κουνάει ο αέρας που ενδεχομένως να υπήρχε εκείνη την ώρα και χαλούσε την συνολική εικόνα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags