Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε παιχταρά ο Μίτσελ με Καραμπάχ! Νέος Βαλμπουενά - Έχει γκολ και ασίστ
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 17:18:00

Βρήκε παιχταρά ο Μίτσελ με Καραμπάγκ - Νέος... Βαλμπουενά - Έχει γκολ και ασίστ

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Βρήκε παιχταρά ο Μίτσελ με Καραμπάγκ - Νέος... Βαλμπουενά - Έχει γκολ και ασίστ

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει σε Ελ Αραμπί και Μπακαμπού και έτσι κάνει εναλλακτικά σχέδια στην επίθεση για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League απέναντι στην αζερική ομάδα.

Το ματς στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Καραμπάχ είναι πολύ κρίσιμο για τον Ολυμπιακό! Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από δύο ισάριθμες ήττες στους ομίλους του Europa league. 1-2 από την Ναντ στο "Μποζουάρ" για την πρεμιέρα της διοργάνωσης και 3-0 εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ. Τα προβλήματα όμως δεν λείπουν για τους «ερυθρόλευκους» στην αναμέτρηση απέναντι στην αζέρικη ομάδα.

Η αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Super League, έθεσε νοκ άουτ τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ως τον επόμενο μήνα. Όσο για τον Σεντρίκ Μπακαμπού που πέτυχε δύο γκολ στην ίδια αναμέτρηση είναι εκτός λίστας, ενώ ο Χουάνγκ Ουί-Τζο συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση και «παλεύει» για να είναι στην αποστολή. Οπότε ο Μίτσελ στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό πρέπει να βρει λύση στην επίθεση.

Αυτή ακούει στο όνομα του Πεπ Μπιελ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου από την Κοπεγχάγη υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο. Στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε παπάδες και δημιούργησε υψηλές προσδοκίες! Σκόραρε και έδωσε ασίστ, δείχνοντας ηγετικά χαρακτηριστικά. Τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για 10άρι αληθινό παικταρά που η ομάδα μπορεί να ποντάρει πάνω του. Δεν κουβαλά άσκοπα μπάλα, βλέπει γήπεδο και μοιράζει το παιχνίδι. Από τότε δεν βγήκε από την ενδεκάδα, μετρώντας συνολικά 3 παιχνίδια στη Super League και 2 στους ομίλους του Europa League.

Μπορεί όμως ο Μπιελ να αγωνιστεί ως αντί Ελ-Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης; Έχει ξαναπαίξει ως κλασσικός φορ. Μιλάμε για έναν παίκτη που ήρθε στον Ολυμπιακό έχοντας ήδη συμμετοχές φέτος στην Κοπεγχάγη. Σε εφτά παιχνίδια είχε σημειώσει έξι γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ. Τί σημαίνει αυτό;

Ότι έχει το γκολ και μπορεί να το φτιάξει. Ο 26χρονος όμως είναι ένας παίκτης πολυθεσίτης. Από τη μέση και μπροστά έχει παίξει παντού. Κεντρικός και επιθετικός μέσος, αριστερό-δεξί εξτρέμ, έσω δεξιός-αριστερός. Ως καθαρός επιθετικός έχει παίξει δύο σεζόν στην καριέρα του. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2021-2022, σε μία χρονιά, στο τέλος της οποίας αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα της σκανδιναβικής χώρας, έχοντας συνολικά παίξει σε 47 ματς, όπου σκόραρε 18 γκολ και είχε 15 ασίστ. Ως επιθετικός έπαιξε σε 5 ματς, στα οποία σκόραρε 2 φορές και μοίρασε ισάριθμες ασίστ. Φέτος στην Κοπεγχάγη ξεκίνησε και διατηρήθηκε ως επιθετικός μέχρι να υπογράψει στους Πειραιώτες.

Θα μπορέσει ο Μπιελ να ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που μεγάλο βαθμό κρισιμότητας, καθώς ο Ολυμπιακός είναι τελευταίος στην κατάταξη του ομίλου με μηδέν βαθμούς; Ο Μίτσελ θα τον εμπιστευθεί, παίζοντας χωρίς καθαρό επιθετικό. Θέλει να τον χρησιμοποιήσει ως “ψευτοεννιάρι”. Γι'αυτό είναι το φαβορί έναντι του Αμπουμπακάρ Καμαρά που δεν χαίρει τόσης εμπιστοσύνης.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Πότε θα μπει στην 11αδα του Μίτσελ - "Άφωνοι" στου Ρέντη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags