Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Champions League: Τρελαμένοι στην Μπαρτσελόνα με τη διαιτησία - Καταγγελία στην UEFA! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 11:37:00

Τρελαμένοι στην Μπαρτσελόνα με τη διαιτησία - Καταγγελία στην UEFA! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελαμένοι στην Μπαρτσελόνα με τη διαιτησία - Καταγγελία στην UEFA! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποφασισμένη να κάνει καταγγελία για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με την Ίντερ και το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της στον αγώνα με την Μπάγερν, ετοιμάζει πλέον η Μπαρτσελόνα.

 

Οργισμένοι με τη διαιτησία είναι άπαντες στην Μπαρτσελόνα, μετά τον αγώνα με την Ίντερ για την 3η αγωνιστική του Champions League και την ήττα με 1-0 στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η Mundo Deportivo, η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" ετοιμάζει καταγγελία κατά της διαιτησίας τόσο για τον αγώνα με τους Ιταλούς, όσο και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Τσάβι κινδυνεύει ανοιχτά πια να μην συνεχίσει στους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά ειδικά στο χθεσινό ματς (4/10) αδικήθηκε από τις αποφάσεις του Σλάβκο Βίντσιτς στο Μεάτσα και για αυτό το λόγο, το κλαμπ σκοπεύει να δράσει άμεσα και να απευθυνθεί στο αρμόδιο όργανο της UEFA.

 

Την ίδια στιγμή, σημειώνεται ότι η κατάσταση στα αποδυτήρια της Μπάρτσα ήταν εκτός ελέγχου μετά το σφύριγμα της λήξης στο Μιλάνο, με αρκετούς από τους παίκτες να θεωρούν πως δεν μπορούν άλλο να διαχειριστούν τη συγκεκριμένη κατάσταση με τους ρέφερι, η οποία εξελίσσεται σε καθοριστική πια για τη συνέχεια της ομάδας στο Champions League.

Οι Καταλανοί διαμαρτύρονται πως το γκολ του Πέδρι που ακυρώθηκε για χέρι του Φάτι είναι κάτι παραπάνω από συζητήσιμο, καθώς συγκεκριμένα το χέρι του Ανσού στη φάση φαίνεται πως είναι ακούσιο. Εν συνεχεία στη φάση του Ντάμφρις επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο αμυντικός αγγίζει την μπάλα στο χέρι του, το οποίο είναι τεντωμένο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags