Facebook Pixel ΑΕΚ: Μεγάλη επιστροφή για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Άρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 13:11:00

Μεγάλη επιστροφή για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Άρη!

Sportdog Team
Μεγάλη επιστροφή για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Άρη!

Ο Αλμέιδα σχεδιάζει τα πλάνα του για το πολύ σημαντικό ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ξέροντας ότι μπορεί πλέον να υπολογίζει σε ακόμη έναν ενδεκαδάτο ποδοσφαιριστή του.

Στο πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ μπήκε πια και ο Γενς Γιόνσον, με τον Ματίας Αλμέιδα να τον υπολογίζει κανονικά για το ντέρμπι με τον Άρη.

Η ΑΕΚ μπορεί να ζει το απόλυτο όνειρο του νέου γηπέδου και της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά μπροστά τις έχει πολλές και δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Άλλωστε μην ξεχνάμε, ότι η Ένωση έχει ήδη μείνει πίσω στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, ούσα συγκεκριμένα στο -6 από τους Πράσινους.

Την αγωνιστική που έρχεται η ΑΕΚ έχει μπροστά της το ντέρμπι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει αν δεν θέλει να χάσει περαιτέρω βαθμολογικό έδαφος.

Έπειτα από το ρεπό της Τρίτης (4/10), λοιπόν, στη σημερινή (5/10) προπόνηση μεταξύ άλλων μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα ο Γιόνσον. Ο Δανός έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του, αλλά είχε μείνει εκτός από το ματς με τον Ιωνικό λόγω αδιαθεσίας. Άρα, ο Αλμέιδα να μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για το προσεχές ντέρμπι με τον Άρη. Οι Άμραμπατ και Γαλανόπουλος έκαναν αποφόρτιση, ενώ ο Στάνκοβιτς δεν προπονήθηκε λόγω οσφυαλγίας. Σταθερά εκτός παραμένουν, τέλος, οι Τζαβέλλας και Φαν Βέερτ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags