Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρη παραδοχή από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ: "Αν ήμουν στη διοίκηση δεν θα άφηνα τον Κούτσια να φύγει!"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 16:21:00

Ξεκάθαρη παραδοχή στον ΠΑΟΚ: "Αν ήμουν στη διοίκηση δεν θα άφηνα τον Κούτσια να φύγει!"

Sportdog Team
Ξεκάθαρη παραδοχή στον ΠΑΟΚ: "Αν ήμουν στη διοίκηση δεν θα άφηνα τον Κούτσια να φύγει!"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Σλάνταν Σπάσιτς σχολίασε την απόφαση του Δικεφάλου να δώσει δανεικό φέτος τον Γιώργο Κούτσια στο Βόλο

 

Ο πάλαι ποτέ Σέρβος άσος του ΠΑΟΚ, Σλάνταν Σπάσιτς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων, σχολίασε την εικόνα των "ασπρόμαυρων" και το πρόβλημα που παρατηρείται στην επίθεση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: "Δεν περίμενα να χάσει ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, αλλά έγινε ότι έγινε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε ποδόσφαιρο, αλλά με προβλημάτισε η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, δεν δείχνει ορισμένα στοιχεία που έπρεπε να δείχνει. Από την αρχή της σεζόν υπάρχει πρόβλημα στη θέση του φορ. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μπήκε πολύ δυνατά ο ΠΑΟΚ και μετά σταμάτησε, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, έχει τον κόσμο που του δίνει την ώθηση και πρέπει να συνεχίζει να παίζει το ίδιο για 90 λεπτά, να επιτίθεσαι συνέχεια, μετά το γκολ σταμάτησε να λειτουργεί".

Για τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες του Δικεφάλου: "Ο Βιεϊρίνια και ο Κούρτιτς είνια παίκτες με μεγάλη εμπειρία, όπως και ο Μπίσεσβαρ, πρόσφεραν πολλά, αλλά δεν είναι το πρόβλημα η μεγάλη σε ηλικία παίκτες, υπάρχουν νέοι παίκτες που μπήκαν στην ομάδα και πρέπει οι παλιοί να είναι κοντά τους και θα μπορέσουν να αποδώσουν περισσότερα".

Για το παίκτη που λείπει από τον ΠΑΟΚ: "Δεν βάζουμε εύκολα γκολ, πιστεύω χρειάζεται ένα δεκάρι και έναν επιθετικό, εκεί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags