Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιώργος Κούτσιας: Γι’ αυτό... έδιωξαν τον Κούτσια, δεν τον "έφαγε" ο Λουτσέσκου - "Τελειώνει" μεταγραφή του καλοκαιριού!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 19:08:00

Γι’ αυτό... έδιωξαν τον Κούτσια, δεν τον "έφαγε" ο Λουτσέσκου - Τελειώνει μεταγραφή του καλοκαιριού!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Γι’ αυτό... έδιωξαν τον Κούτσια, δεν τον "έφαγε" ο Λουτσέσκου - Τελειώνει μεταγραφή του καλοκαιριού!

Η γκρίνια για τον Έλληνα και ποιος δεν έχει παίξει ούτε λεπτό στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν και αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να δώσει λύσεις σε μία θέση που... πονάει η ομάδα του Δικεφάλου;

Στον Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν "φορτώσει" όλοι την αποχώρηση, με τη μορφή δανεισμού τού νεαρού Γιώργου Κούτσια από το ρόστερ του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν ισχύει!

Γιατί ναι, μεν, ο νεαρός άσος δεν ήταν στη λίστα τού Ρουμάνου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά δεν ήταν ο μοναδικός που είχε διαπιστώσει πρόβλημα με τη νοοτροπία του. Όλοι στον σύλλογο θεωρούν ότι υπάρχει το πρόβλημα της νοοτροπίας, δηλαδή και ο Ζοσέ Μπότο και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, για αυτό και συμφώνησαν να αποχωρήσει ως δανεικός.

Γιατί η αξία του είναι δεδομένη, αλλά θα πρέπει να μπει στον ρυθμό του Λουτσέσκου, στον ρυθμό μιας μεγάλης ομάδας που χρειάζεται να παίζεις και να είσαι καλός, αλλιώτικα φεύγεις δανεικός.

Το ζήτημα είναι κατά πόσο θα μπορούσε τώρα ο ΠΑΟΚ να πάρει λύσεις από τον Κούτσια, που έχει ξεμείνει από επιθετικούς! Η κουβέντα επιστρέφει, όμως, πάλι στο ίδιο σημείο: Θα μπορούσε ο Κούτσιας να ήταν ακόμα στο ρόστερ και να μην είχε χρόνο συμμετοχής ακόμα και μετά τον τελευταίο τραυματισμό του Ολιβέιρα.

Να πούμε και κάτι ακόμα; Υπάρχουν σοβαροί ψίθυροι στον Δικέφαλο και για τον Ράφα Σοάρες, που ήρθε το καλοκαίρι με μεταγραφή, είναι υγιής, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί ούτε μια φορά σε αποστολή στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος.

Προσοχή: Όχι μόνο δεν έχει παίξει ούτε λεπτό, αλλά δεν έχει βρεθεί καν στην 18άδα. Κι αυτό αγγίζει από τον Μπότο, που τον επέλεξε και τον έφερε, μέχρι τον Λουτσέσκου που δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον τρόπο για να εντάξει έστω στο ροτέισον του Δικέφαλου...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ιστορική" αγορά των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης - Έκλεισε το deal με τον Σωκράτη Κόκκαλη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags