Facebook Pixel Super League: Δεν το πιστεύει κανείς! Άσος μεγάλης ελληνικής ομάδας έμεινε εκτός 11αδας για μία τυρόπιτα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-06 11:37:00

Δεν το πιστεύει κανείς! Άσος μεγάλης ελληνικής ομάδας έμεινε εκτός 11αδας για μία τυρόπιτα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν το πιστεύει κανείς! Άσος μεγάλης ελληνικής ομάδας έμεινε εκτός 11αδας για μία τυρόπιτα (ΦΩΤΟ)

Σε μια αποκάλυψη που πραγματικά θα προκαλέσει αίσθηση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη προχώρησε πρώην ποδοσφαιριστής...

Κυριάκος Μπιμπισίδης: Αποκαλυπτικός ήταν στις δηλώσεις του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM μιας και ανέφερε ότι ότι Γκρέι έμεινε εκτός ενδεκάδας στον αγώνα με τον Βόλο γιατί πριν από προπόνηση ο Άλαν Πάρντιου τον βρήκε να τρώει τυρόπιτα!

Ο Γκρέϊ έχει παραπανίσια κιλά και πρέπει να κάνει προσπάθεια να τα ρίξει, αλλά δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει στην προπόνηση με τιρόπιτα σφολιάτα. Τι προπόνηση να κάνεις; Επαγγελματίας παίκτης είναι και πρέπει να  προσέχει τον εαυτό του, τόσα λεφτά παίρνει από τον Άρη, Τον είδε ο προπονητής με την τυρόπιτα πριν την προπόνηση και καλά έκανε και τον απέκλεισε από την ενδεκάδα σαν τιμωρία, αλλά τιμωρήθηκε και η ομάδα”.

Για τον Άρη, είπε:Τα σκαμπανεβάσματα θα συνεχιστούν γιατί ήρθαν πολλοί καινούργιοι παίκτες και δεν είναι εύκολη η απόκτηση ομοιογένειας, άρα ο προπονητής έχει μπροστά του πολλή δουλειά”.

Για τις αλλαγές:Είναι ρίσκο αυτό που έγινε με την αλλαγή κορμού του Άρη και ειδικά των δυο πλάγιων μπακ, όπου ππέρσι έπαιζαν οι Σούντγκρεν, Γκάνεα και φέτος δυο άλλοι παίκτες, οι οποίοι δεν μαρκάρουν τόσο σωστά”.

Για τα στόπερ:Ο Μπράμπετς έπαιξε έως τώρα από πέρσι, 60 ματς, πώς να μην την πατήσει με θλάση; Έπρεπε να υπάρχει και εναλλακτική στα μπακ, για να αντικαθιστά τον Μπράμπετς ή τον Φαμπιάνο, ενώ ο Πίρσμαν δεν είναι στόπερ και απέτυχε εκεί”.

Για το ματς με την ΑΕΚ: Είναι ανεβασμένη ψυχολογικά η ΑΕΚ, μετά την είσοδο στο νέο της γήπεδο και αυτό θα το δούμε την Κυριακή στην έδρα μας, αλλά πιστεύω ότι με τη συμπαράσταση του κόσμου, θα νικήσουμε”, είπε ο Κυριάκος Μπιμπισίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags