Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκαλυπτικές ατάκες για νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ που παίζει δανεικός - "Πρέπει να μπει στον Δικέφαλο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 23:50:00

Αποκαλυπτικές ατάκες για νεαρό του ΠΑΟΚ που παίζει δανεικός - "Πρέπει να μπει στον Δικέφαλο"

Sportdog Team
Αποκαλυπτικές ατάκες για νεαρό του ΠΑΟΚ που παίζει δανεικός - "Πρέπει να μπει στον Δικέφαλο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην τεχνικός της ομάδας από τη Βοιωτία όπου και αναφέρθηκε στο προσεχές ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τη Super League.

Γιάννης Ταουσιάνης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο πρώην προπονητής του Λεβαδειακού για την απομάκρυνση του από τον πάγκο των "Βοιοτών", την πορεία του πρωταθλήματος και τον Γιώργο Βρακά.

Για την απομάκρυνση του από τον πάγκο του Λεβαδειακού και την εικόνα της ομάδας: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον Κ. Κομπότη για την συνεργασία μας. Κάθε διοίκηση και κάθε παράγοντας έχει τις δικές του σκέψεις και αποφάσεις για την ομάδα του και γι' αυτό είναι κατανοητό ότι επέλεξε να μην συνεχίσουμε μαζί. Θεωρώ ότι η εικόνα μας ήταν καλή, παρουσιάζαμε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε με ενίσχυση αργότερα να έχουμε ακόμα πιο καλό πρόσωπο».

Για όσα δούλεψε όσο ήταν στον Πάγκο των "Βοιοτών" και τι περιμένει να δει στην συνέχεια: Εγώ όσο ήμουν εκεί είδα την εικόνα που ήθελα με κάποιους ίσως ποδοσφαιριστές στην επίθεση ήμασταν πιο ουσιαστικοί. Περίμενα ότι όσο έμενα, θα βελτιώναμε και κάποιες λεπτομέρειες αρνητικές που είχαμε και θα πηγαίναν καλύτερα τα πράγματα. Τώρα δεν γνωρίζω».

Πως περιμένει τον Λεβαδειακό την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Κίνητρο θα είναι ότι θα παίξει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του, οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές έχουν και αυτοί ξεχωριστή διάθεση παίζοντας κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα αλλά το κυριότερο είναι ότι πλέον η ομάδα καίγεται για βαθμούς και θα κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση».

Για όσα έχει δει ως τώρα στο πρωτάθλημα: Ο Παναθηναϊκός ακολούθησε την απλή ποδοσφαιρική λογική και αυτό τον δικαιώνει καθώς ήταν ξεκάθαρα καλύτερος σε σχέση με τους υπόλοιπους και γι' αυτό βρίσκεται τόσο ψηλά. Αλλά έχει δρόμο το πρωτάθλημα και τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ θα ανέβουν περισσότερο. Ο Άρης έχει δυνατότητες για υψηλούς στόχους αλλά του έχουν κοστίσει οι απώλειες κόντρα σε Βόλο και Παναιτωλικό και όταν κυνηγάς υψηλούς στόχους»

Αν ο Γιώργος Βρακάς, που βρίσκεται φέτος δανεικός στους "Βοιωτούς" μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ: «Δουλεύει καθημερινά πολύ σκληρά και έχει δρόμο μπροστά του πιστεύω γιατί έχει την σωστή νοοτροπία και θα πρέπει η οικογένεια του ΠΑΟΚ να τον έχει στο μυαλό του»., είπε ο Γιάννης Ταουσιάνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags