Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Επιστροφή Ιβάν με μεταγραφή 4 εκατομμυρίων - Επαφές με μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα - Πρόταση Μπότο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-06 13:07:00

Επιστροφή Ιβάν με μεταγραφή 4 εκατομμυρίων - Επαφές με μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα - Πρόταση Μπότο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Επιστροφή Ιβάν με μεταγραφή 4 εκατομμυρίων - Επαφές με μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα - Πρόταση Μπότο!

Κίνηση που δείχνει... αφύπνιση και με στόχο μία μεγάλη πώληση στο μέλλον. Για ποιον παίκτη αναμένεται άμεσα οι Θεσσαλονικείς να ξεκινήσουν συζητήσεις, γιατί δικαιώθηκε ο Ζοσέ Μπότο και ποια είναι η ομάδα.

Βαθιά το χέρι στην τσέπη ετοιμάζεται να βάλει, ξανά ο Ιβάν Σαββίδης μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ υπάρχει η πρώτη επαφή με την Μπενφίκα για τον Τιάγκο Ντάντας!

Ο νεαρός διεθνής Πορτογάλος άσος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα μετά από εισήγηση του Ζοσέ Μπότο, καθώς αποτελεί μια πρώτης τάξης λύση για την 11άδα τού Δικέφαλου και, ήδη, έχει βρει τη θέση του στο βασικό σχήμα.

Η συμφωνία που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα αφορούσε την αγορά του το ερχόμενο καλοκαίρι (όχι με υποχρεωτική οψιόν!) είτε με 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του είτε με 7 εκατ. ευρώ για το 100%. Προφανώς το δεύτερο ποσό είναι πολύ δύσκολο να το δαπανήσει μια ελληνική ομάδα, αλλά για το πρώτο δεν είναι απίθανο να συμβεί - Αν και σε αυτή την περίοδο ο σύλλογος δεν έχει δείξει ότι σκοπεύει να δαπανήσει τέτοια ποσά.

Βέβαια, κανείς στην ομάδα δεν θέλει τη συνιδιοκτησία και, μάλιστα, σε ποσοστό 50-50, γιατί έτσι οι άνθρωποι της Μπενφίκα θα έχουν πολύ σημαντικό λόγο τόσο για το μέλλον του όσο και στη μοιρασιά στο ποσό μετά από πιθανή πώληση!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι επαφές που θα καθορίσει το σχεδιάγραμμα για την επόμενη μέρα στο θα γίνουν, προφανώς, μέσα στη διακοπή λόγω του Μουντιάλ που όλες οι ομάδες θα σταματήσουν να έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Τι θα μπορούσε να προκύψει από αυτές τις επαφές; Μα αυτό ακριβώς που είπαμε: Το σχεδιάγραμμα!

Είτε η Μπενφίκα θα ρίξει τις απαιτήσεις της και θα βρεθεί σημείο επαφής για τον Δικέφαλο είτε η πορτογαλική ομάδα θα επιμείνει σε αυτά τα ποσά και θα ψαλιδιστούν αισθητά οι πιθανότητες να αγοράσει τον Ντάντας ο Δικέφαλος. Προσοχή: Να τον αγοράσει θα ψαλιδιστούν οι πιθανότητες, όχι να συνεχίσει στην ομάδα. Γιατί η ανανέωση του δανεισμού του (σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έχει δεδομένο χρόνο συμμετοχής) δεν είναι κάτι που μπορεί να αποκλειστεί... 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντί για Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ, τον παίρνει ο Μαρτίνς - "Φάπες" στα αποδυτήρια μεγάλης ελληνικής ομάδας!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags