Facebook Pixel Χόρχε Σαμπάολι: Μετά τη Μαρσέιγ ήρθε η μεγάλη πρόκληση - Αυτή την ομάδα ανέλαβε επίσημα ο Σαμπάολι! (pic)
| 2022-10-06 23:50:00

Συζήτησε με τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συζήτησε με τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης (ΦΩΤΟ)

Ο 62χρονος εκρηκτικός τεχνικός αναζητούσε τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, μετά το τέλος της συνεργασίας με τη Μαρσέιγ από τον Ιούλιο του 2022 και την βρήκε τελικά στην Ισπανία.

Τα ηνία της Σεβίλλης ως διάδοχος του Ζουλιέν Λοπετέγκι ανέλαβε επίσημα ο μέχρι πέρσι προπονητής της Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπάολι, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2024.

Ο 62χρονος εκρηκτικός τεχνικός αναζητούσε τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, μετά το τέλος της συνεργασίας με τη Μαρσέιγ από τον Ιούλιο του 2022. Συμπεριλαμβανομένης της γαλλικής και της ισπανικής ομάδας, πλέον, ο Σαμπάολι έχει καθίσει στον πάγκο 16(!) διαφορετικών ομάδων.

Μέχρι τώρα μεγαλύτερη στιγμή για τον ίδιο ήταν η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην Εθνική Αργεντινή τον Ιούνιο του 2017, μη καταφέρνοντας ωστόσο να πετύχει το παραμικρό με τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του. Οι τίτλοι που έχει κερδίσει είναι όλοι στη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα Κόπα Αμέρικα, 3 πρωταθλήματα Χιλής και ένα Κόπα Σουνταμερικάνα.

Από την Μαρσέιγ έφυγε γιατί ήθελε διάκριση στο Champions League και μεταγραφές που θα το εγγυούνταν αυτό. Υποστήριξε ότι δεν έλαβε αυτές τις εγγυήσεις και αποχώρησε, από μια ομάδα με την οποία είχε φοβερό δέσιμο. Ειδικά με τον κόσμο. Προπονητής εκκεντρικός, αλλάζει συχνά συστήματα και ζητά από τους ποδοσφαιριστές του παιχνίδι απόλυτης κατοχής και όχι αντεπιθέσεων.

Δείτε παρακάτω το ποστάρισμα με την ανακοίνωση της Σεβίλλης:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags