Facebook Pixel Ολυμπιακός: Amber Alert για Ρέαμπτσιουκ! Άη Βασίλης ο Σισέ – Μόνο ο Μπιελ άξιζε, τον... πούλησαν τον Τζολάκη
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-07 00:35:00

Amber Alert για Ρέαμπτσιουκ, Άη Βασίλης ο Σισέ - Δεν φτάνει ένας Μαρσέλο... πούλησαν τον Τζολάκη

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Amber Alert για Ρέαμπτσιουκ, Άη Βασίλης ο Σισέ - Δεν φτάνει ένας Μαρσέλο... πούλησαν τον Τζολάκη

Ο Ολυμπιακός «μασκάρεψε» τα προβλήματά του, αλλά η Καραμπάγκ τον «διάβασε» και τον χτύπησε εκεί που πονά.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-0 από τη Καραμπάγκ και έκανε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του στους ομίλους του Europa League, δείχνοντας, ότι είναι σε μεγάλη αγωνιστική κρίση, την οποία η έλευση του Μίτσελ δύσκολα θα μπορούσε να αναχαιτίσει. Πρέπει να γίνει πολλή δουλειά στη διακοπή.

Οι Πειραιώτες δεν ήταν καλοί! «Μασκάρεψαν» τα προβλήματά τους στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι Αζέροι προηγήθηκαν στο 5', αλλά το τέρμα ακυρώθηκε από το VAR ορθώς ως οφσάιντ. Σε εκείνο το σημείο, όπως δέχτηκαν οι «ερυθρόλευκοι» το γκολ, φάνηκε, ότι δεν υπάρχει συγκέντρωση στα μετόπισθεν. Ωστόσο, μερικές καλές προσπάθειες του Μπιελ προκάλεσαν ενθουσιασμό σε όλο το σύστημα. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στις αντεπιθέσεις. Απείλησαν και από στημένες φάσεις. Είδαμε μέχρι και τον Σισέ να ανεβαίνει και να απειλεί.

Οι Αζέροι όμως είχαν διαβάσει τις αδυναμίες της ελληνικής ομάδας! Και χτύπησαν στο δεύτερο μέρος, πληγώνοντας βαθιά τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να απορεί με τους παίκτες του. Μάλιστα ο Ισπανός έκανε αλλαγή τον Σισέ, γιατί είχε ευθύνη τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο γκολ. Και μετά ήρθε η πανωλεθρία με το 0-3, το οποίο έφερε δικαίως δυσαρέσκεια και γιούχα στον κόσμο.

Για να δούμε τί σημειώσαμε στο μπλοκάκι μας για κάθε έναν ερυθρόλευκο:

Τζολάκης: Στο γκολ που ακυρώθηκε η μπάλα πέρασε από πάνω του. Έκανε κάκιστη έξοδο στη σέντρα του Αντράντε και ήταν τυχερός που ακυρώθηκε. Σε εκείνο το σημείο σίγουρα θα έκανε πολλούς Ολυμπιακούς να αναρωτηθούν, γιατί ο Μίτσελ δεν έβαλε Πασχαλάκη. Δεν τον πήρε από κάτω όμως και συνέχισε σταθερά. Έκανε κάποια σημαντικά μαζέματα, όπως στην παράλληλα μπαλιά του Οβουσού στο 62'. Δεν ευθύνεται στα γκολ της Καραμπάγκ. Τον «πούλησε» η άμυνα και το κέντρο.

Άβιλα: Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Στο 42' όμως έκανε μία καταπληκτική ενέργεια, σώζοντας μία χαμένη μπαλιά στα δεξιά και κοντά στην τελική γραμμή, απελευθερώθηκε με ωραία κίνηση από τον προσωπικό του αντίπαλο, σέντραρε από δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Μπιελ ήταν άστοχη.

Βρσάλικο: Δεν πρόλαβε να έρθει σε θέση να κόψει τον Οβουσού στο 69', όταν έγινε το 0-1. Κάκιστος ο Κροάτης. Απορούμε πώς τον έβαλε σήμερα ο Μίτσελ και μάλιστα δίπλα στον Σισέ στο κέντρο της άμυνας.

Σισέ: Στο ακυρωθέν γκολ είναι ο παίκτης που “έφαγε” τη σέντρα του Αντράντε. Εξέπληξε θετικά, όχι για τις αμυντικές αρετές του, αλλά για τις επιθετικές! Στο 12' απείλησε με κεφαλιά μετά από κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα βρέθηκε μιαν ανάσα από το γκολ, όταν βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, αλλά σημάδεψε άουτ από διαγώνια θέση και αριστερά. Μάλιστα, ο Μίτσελ αναρωτήθηκε γιατί δεν γύρισε τη μπάλα να τελειώσει τη φάση με το καλό του πόδι, το αριστερό (σσ σούταρε με το δεξί). Στο 36' έχασε και άλλη καλή στιγμή, όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπιελ, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, με τη μπάλα να απομακρύνεται σχεδόν πάνω στη γραμμή. Στη φάση του γκολ 69' δεν κατάφερε να κόψει όταν η μπάλα βγει για τον Οβουσού. Έφερε ευθύνη και στο 0-2. Με απλά λόγια έκανε δώρο δύο γκολ στην Καραμπάγκ. Ούτε ο Άη Βασίλης την Πρωτοχρονιά να ήταν. Αποχώρησε με γιούχες από τον κόσμο, παρ'όλα αυτά, το χαμόγελο δεν έφυγε από το πρόσωπό του. Αυτό είναι να είσαι αισιόδοξος πάντα. Βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο. Μόνο που ο Ολυμπιακός έκανε το τρία στα τρία στις ήττες...

Ρέαμπτσιουκ: Ψάχναμε να βρούμε πού ήταν στο ματς. Μόνο Amber Alert δεν εκδόθηκε... Η Κάραμπαγκ είχε σημαδέψει την πλευρά του. Γι'αυτό έκανε και τόσες επιθέσεις από εκεί. Ήταν προφανές, ότι θα πήγαινε από εκεί. Γιατί όλες οι ομάδες που έπαιξαν τον Ολυμπιακό στους ομίλους, από εκεί τον χτύπησαν.

Εμβιλά: Μπορεί η φάση του γκολ της Καραμπάγκ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ να ξεκίνησε από δική του αδυναμία να κόψει πρώτος τη μπάλα στον αέρα, στη συνέχεια όμως ήταν σταθερός. Στο 10' έκανε καθοριστικό τάκλιν μπροστά στον Αντράντε που έμπαινε επικίνδυνα στην περιοχή. Έσωσε μάλιστα τον Ολυμπιακό στο 22' από σίγουρο γκολ, διώχνοντας πάνω στη γραμμή.

Μπουχαλάκης: Φέρει και αυτός ευθύνη στο 0-1! Έφυγε από τον άξονα η μπάλα. Γι'αυτό έγινε αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Πάρτι έκαναν οι Αζέροι.

Κούντε: Ακούστηκε μια φορά όταν σούταρε στο 14'. Από εκεί και πέρα δεν τρέλανε με την απόδοσή του.

Γκάρι Ροντρίγκες: Ήταν δραστήριος. Στο 25' μπούκαρε στην περιοχή, κλείστηκε και έφυγε λίγο πλάγια, με αποτέλεσμα να κάνει σουτ από δύσκολη γωνία, το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καραμπάγκ. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έκανε την πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού. Ελίχθηκε από τα αριστερά, εισήλθε στην περιοχή, επεχείρησε σουυτ, αλλά δεν κατάφερε να βρει εστία, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω, χαϊδεύοντας τη δεξιά εξωτερική πλευρά των δικτύων με τους Ολυμπιακούς να σηκώνονται από τις θέσεις τους.

Μπιέλ: 8' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Μπαλιά-τρύπα του Άβιλα για τον Μπιέλ, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Αζέρων. 12' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Το εκτέλεσε ο Μπιέλ, απογειώθηκε ο τερματοφύλακας των Αζέρων και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 42' μάλιστα έχασε μοναδική ευκαιρία, να σκοράρει με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Άβιλα. Γενικά ο Ισπανός κατάφερνε συνεχώς να είναι απειλητικός και να τρυπά την άμυνα. Ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού.

Ουί-Τζο: Είχε ένα δυνατό αλλά άστοχο σουτ στο 20', ενώ εννιά λεπτά αργότερα είχε ένα συρτό σουτ που μπλόκαρε εύκολα ο Mαγκομενταλίγεφ. Έδειξε διάθεση. Μέχρι εκεί.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το... έχασε ο Μίτσελ, "κρέμασε" Σισέ - Αδικία για Μπιέλ και Σωκράτη - Έρχεται μαρτύριο για Ολυμπιακό

 

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μαρσέλο: Πριν μπει στο 60 αντί του Μπουχαλάκη,οι Ολυμπιακοί φώναζαν ρυθμικά "Μαρσέλο έλα, μας έχει πιάσει τρέλα". Στο γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ είχε προηγουμένως σουτάρει. Αλλά τίποτα άλλο. Ένας Μαρσέλο δεν φέρνει την άνοιξη.

Μασούρας: Μπήκε κεφάτος στο 59' αντί του Γκάρι και στο 64' βρήκε δίχτυα με προβολή ύστερα από σουτ του Μαρσέλο. Το τέρμα δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Μπήκε και έδειξε δραστηριότητα. Αξίζει περισσότερα και τα καλύτερα ως παίκτης.

Ινμπέομ: Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Δεν γινόταν να κάνει κάτι.

Αμ.Καμαρά: Πέρα από μία σέντρα στο τέλος, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι δεν μπορούσε να δείξει κάτι με την παρουσία του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags