Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς: Έδωσε απαντήσεις ο Μαρτίνς - Για αυτό δεν έκλεισε το deal με την Χαλ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-07 22:28:00

Έδωσε απαντήσεις ο Μαρτίνς - Για αυτό δεν έκλεισε το deal με την Χαλ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έδωσε απαντήσεις ο Μαρτίνς - Για αυτό δεν έκλεισε το deal με την Χαλ (ΦΩΤΟ)

Ο Πορτογάλος τεχνικός μέσω ανάρτησης που έκανε στα προσωπικά του social media όπου και αναφέρθηκε στο τελικά... ναυάγιο που είχε με την αγγλική ομάδα αναφέροντας και τους λόγους.

Πέδρο Μαρτίνς: Ένα βήμα πριν την υπογραφή συμφωνίας με την Χαλ, του Aτζούν Ιλιτζαλί, βρέθηκε ο Πορτογάλος, πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, που μάλιστα είδε από τος εξέδρες του γηπέδου τον αγώνα με την Γουίγκαν, όμως τελικά δεν υπήρξε... γάμος.

Ο έμπειρος τεχνικός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξήγησε τους λόγους που δεν ολοκληρώθηκε το deal, καθώς όπως ανέφερε δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

«Μετά τις διαπραγματεύσεις, που δημοσιοποιήθηκαν με τη Χαλ, να πω ότι ήταν τιμή μου που έλαβα την πρόσκληση να προπονήσω έναν σπουδαίο σύλλογο, καλά διοικούμενο και με δομή Premier League.

Είμαι πολύ ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν, ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Προέδρου της, κύριου Ατζούν Ιλιτσαλί, ο οποίος έκανε τα πάντα προς το συμφέρον και την προθυμία να με προσλάβει ως επικεφαλής προπονητή. Όμως, δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν μια συμφωνία.

Η Χαλ Σίτι είναι ένας σπουδαίος αγγλικός σύλλογος και είναι σε καλά χέρια για να φτάσει στην Premier League νωρίτερα από όσο θα περίμενε κανείς. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας», έγραψε ο Πάεδρο Μαρτίνς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Martins (@coachpmartins)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags