Facebook Pixel Ιωνικός - Βαγγέλης Πλατέλλας: Πάει στα δικαστήρια τον Πλατέλλα ο Ιωνικός μετά τις καταγγελίες για "μπράβους" και κυνηγητό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-07 21:28:00

Πάει στα δικαστήρια τον Πλατέλλα ο Ιωνικός μετά τις καταγγελίες για "μπράβους" και κυνηγητό!

Sportdog Team
Πάει στα δικαστήρια τον Πλατέλλα ο Ιωνικός μετά τις καταγγελίες για "μπράβους" και κυνηγητό!

Νέο επεισόδιο στη σχέση ανάμεσα σε ΠΑΕ και ποδοσφαιριστή, με τον Ιωνικό να καταγγέλλει εις βάρος του Πλατέλλα το συμβόλαιο που έχει εν ισχύ μαζί του. Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ΠΑΕ Ιωνικός, ο πρόεδρος της ομάδας κάλεσε τον Βαγγέλη Πλατέλλα στο γραφείο του, προκειμένου να συζητήσουν τον τρόπο λύσης της συνεργασίας τους καθώς δεν υπολογιζόταν από τον κόουτς Σπανό.

Μάλιστα η ΠΑΕ φέρεται να του πρότεινε λύση συμβολαίου και αποζημίωση 10 χιλ. ευρώ. Με βάση πάντα όπως ισχυρίζεται ο Ιωνικός, στο άκουσμα της παραπάνω πρότασης ο Πλατέλλας επιτέθηκε με ανοίκειες εκφράσεις τόσο προς τον πρόεδρο όσο και προς τον προπονητή του συλλόγου.

Για τη συμπεριφορά του αυτή η ΠΑΕ ακολούθως κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του. Σε αυτή την απολογία δεν προσήλθε ποτέ ο Πλατέλλας. Η κίνηση αυτή του, λοιπόν, οδήγησε τον Ιωνικό στο να καταγγείλει το συμβόλαιο με τον παίκτη εις βάρος του ίδιου και της συμπεριφοράς που επέδειξε. Όπως είναι φυσιολογικό, η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Θυμίζουμε, ότι καταγγελία σοκ είχε κάνει στην Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ ο Πλατέλλας ζητώντας τη λύση του συμβολαίου του «για σπουδαίο λόγο» υπαιτιότητα της ΠΑΕ Ιωνικός, καθώς και να του επιδικαστεί το ποσό των 54.294 ευρώ.

Στην καταγγελία του ο έμπειρος μέσος ισχυριζόταν στις 29/9 (όπως σας είχε ενημερώσει το Sportdog.gr...) φωτογραφίζοντας τον πρόεδρο της Νικαιώτικης ΠΑΕ (δεν αναφέρει το όνομα του), πως παρουσία δύο μπράβων του είπε ότι θα του δώσει 10.000 ευρώ για να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του. Ο Πλατέλλας, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, το «έσκασε» από το γήπεδο της Νίκαιας και πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο από το οποίο κάλεσε την αστυνομία για να τον προστατεύσει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags