Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αντεπίθεση Παναθηναϊκού για διαιτησία - Απαντήσεις για το πέναλτι του Αϊτόρ
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-10 00:09:00

Αντεπίθεση Παναθηναϊκού για διαιτησία - Απαντήσεις για το πέναλτι του Αϊτόρ

Sportdog Team
Αντεπίθεση Παναθηναϊκού για διαιτησία - Απαντήσεις για το πέναλτι του Αϊτόρ

Οι Πράσινοι δεν άφησαν ασχολίαστο, το γεγονός ότι ο διαιτητής Παπαδόπουλος όχι απλώς δεν έδωσε το πέναλτι στον Αϊτόρ, αλλά με βάση την αρχική του απόφαση είχε καταλογήσει κιόλαε επιθετικό φάουλ του Ισπανού.

Στο blog του Sportdog μετά το Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (1-0), αναφερόταν στην τελευταία παράγραφο το εξής: "Αν έχετε το Θεό σας στη φάση του πέναλτι στον Αϊτόρ, ο Παπαδόπουλος είχε δώσει αρχικά επιθετικό φάουλ του Ισπανού! Το να μην έδινε τίποτα και να περίμενε το τσεκ από το VAR, θα ήταν ανθρώπινο λάθος. Το να σφυρίζεις ωστόσο ακριβώς το αντίθετο απ' ότι πραγματικά συνέβη, αυτό θα το πούμε κομψά... αχαρακτήριστο. Τι έβλεπαν τα μάτια μας τόσα χρόνια χωρίς VAR...".

Παρόμοια λοιπόν επισήμανση για τον διαιτητή Παπαδόπουλο είχε να κάνει και το Τριφύλλι μετά το ματς στο "Απ. Νικολαΐδης", με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ειδικότερα να σχολιάζουν μετά το σφύριγμα της λήξης τα εξής:

"Ο Παπαδόπουλος βάφτισε επιθετικό φάουλ ένα καταφανέστατο πέναλτι. Για πολλοστή φορά φέτος χρειάστηκε η συνδρομή του VAR για να αλλάξει η απόφαση και να πάρει ο Παναθηναϊκός αυτό που άξιζε αλλά θα του το στερούσαν οι υποδείξεις των διαιτητών".

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags