ΠΑΟΚ: Προκλητική χαρακτήρισε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Δικέφαλο του Βορρά με τον Νέλσον Ολιβέιρα, μιλώντας στον bwin ΣΠΟΡ ΦΜ o Δημήτρης Τζορμπατζόγλου, ενώ εκτός από τον Πορτογάλο ζητήματα προκαλούν τόσο τα νεύρα του Κούρτιτς, όσο και η απόδοση ΕΛ Καντουρί και Μπίσεσβαρ.

«Αυτό που είδαμε από τον Ολιβέιρα που μπήκε αλλαγή ήταν προκλητικό. Καταλαβαίνουμε τη φοβία που βγάζει πλέον, αλλά φτάνει σε ένα σημείο να μην σε ενδιαφέρει. Τι ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ αν φοβάται ο Ολιβέιρα; Ο ΠΑΟΚ καίγεται, δεν έχει τίποτα στην επίθεση. Στην επίθεση τα περιμένει όλα από τον Νάρεϊ. Αυτός σε λίγο θα βγάζει την ασίστ και θα τρέχει να βάζει γκολ μόνος του. Ευτυχώς που αποκτήθηκε κι αυτός.

Πλέον δεν ενδιαφέρει κανέναν γιατί ο Ολιβέιρα και οι άλλοι μεγάλοι δεν προσφέρουν. Θα παίξει ο Ολιβέιρα στο Καραϊσκάκη; Ας πάω να παίξω εγώ καλύτερα…
χει νεύρα ο Κούρτιτς… Νεύρα ο Κούρτιτς. Συνέχεια νεύρα. Δεν είναι μόνο φετινό, τα ίδια έκανε και πέρυσι. Έχει νεύρα που επηρεάζουν και όλη την ομάδα.
Ο Ελ Καντουρί έπαιξε βασικός μετά από 7 μήνες. Παίκτης 700.000 ευρώ. Πλέον είναι είδηση όταν παίζει. Έχει να βγάλει 90λεπτο δύο χρόνια. Ο Μπίσεσβαρ θέλει να παίζει βασικός… Πώς θα γίνει αυτό; Ο Σβαμπ όταν παίζει φέτος, είναι σαν να παίζει ο αντίπαλος με παίκτη παραπάνω. Ο Ντόουγκλας αν ξυπνήσει καλά θα παίξει. Αυτός που είναι παράδειγμα προς μίμηση είναι ο Ίνγκασσον
», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος ρεπόρτερ ΠΑΟΚ.