Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απελπισία στον ΠΑΟΚ - Μόνο αυτός σώνεται από το... ναυάγιο
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-11 14:54:00

Απελπισία στον ΠΑΟΚ - Μόνο αυτός σώνεται από το... ναυάγιο

Sportdog Team
Απελπισία στον ΠΑΟΚ - Μόνο αυτός σώνεται από το... ναυάγιο

Μια από τις καλοκαιρινές μεταγραφές που δίνουν πράγματα στον ΠΑΟΚ, είναι αυτή του Κάλεντ Νάρεϊ, που στις πρώτες επτά «στροφές» του πρωταθλήματος είναι αυτός που ξεχωρίζει, χωρίς πάντα η συνεισφορά του να μεταφράζεται με τρίποντο για τον Δικέφαλο.

 

ΠΑΟΚ: Μια από τις καλοκαιρινές μεταγραφές που δίνουν πράγματα στον ΠΑΟΚ, είναι αυτή του Κάλεντ Νάρεϊ, που στις πρώτες επτά «στροφές» του πρωταθλήματος είναι αυτός που ξεχωρίζει, χωρίς πάντα η συνεισφορά του να μεταφράζεται με τρίποντο για τον Δικέφαλο.

Αυτό έγινε και στη Λιβαδειά, όπου ο Γερμανός εξτρέμ άνοιξε το σκορ με δικό του γκολ στο 73′, αλλά είδε την ομάδα του να πληγώνεται και πάλι στις καθυστερήσεις, αφήνοντας δύο βαθμούς κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό.

Το πρόβλημα των «ασπρόμαυρων» στο σκοράρισμα είναι δεδομένο, και μια απόδειξη ως προς αυτό είναι και το ότι τα τρία γκολ του 28χρονου τον καθιστούν στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της ομάδας. Αυτή δεν είναι η μοναδική πρωτιά του Νάρεϊ, που είναι και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έχει ψάξει το πόδι του περισσότερο από κάθε άλλον, έχοντας 15 τελικές προσπάθειες.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags